Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1004 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde şuan 5. Yonkou diye anılan insanın tayfasının üyeleri diger tayfaların as adamlarını alabilmeli tek olmasada 2 si birden , misal usopp nami tama yardımıyla ulti ve p. One ı , brook franky nin sasaki gibi komutanlıga aday adamları alması , jimbei sanji ninse komutanları alması gerektigini yada yardımlada olsa alması gerektiğini düşünüyorum artık. Malum 4-5 seneye bitecek muhabbetide var.

Vergodan dolayı sanjiyi gömmenin de saçma oldugunu düşümüyorum çünkü vergo amiralliğine bir adım kalmış bir karakterdi(makam olarak) bana göre doff ekibindeki en güçlü adamdı dofftan sonraki ki onu denizcilere sokmuş yükselsin diye daha hızlı yükselir diye . O zamanki sanji iyide karşılık verip kan almış bir insan sonuçta.
 
Ben zamanında tasma düşünmüştüm ama bu da iyiymiş. Sanji Oda'nın One Piece evrenindeki gölgesidir. Adam manga çizmekten yaşayamadığı gençlik yıllarının acısını Sanji'yi böyle durumlara sokarak çıkarıyor, biz de Oda'nın fantezilerini öğrenmiş oluyoruz. Oda eğer Sanji'den nefret ediyorsa bu kendinden de nefret ettiği anlamına gelir...
İyiki de Oda yaşayamadığı gençlik yıllarının acısını Zoro'dan çıkarmıyor. ?
Vah vaah! Sanji seni anlıyorum. Senin yerinde Zoro da olabilirdi. Ama neyse ki Zoro değil?
 
Ya bu Şanji harbiden beni düşündürüyor
Tayfanın çıtasını düşürür bu kadına vuramama muhabbeti ya
Zoro ve Luffy için ve hatta Sanji'nin kendisi için de bir fiskelik iş ama bu muhabbetin sonu nereye bağlanacak çok merak ediyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık