Bu arada Law Kaido ve BM'ın kalplerini değiştirir mi acaba? Nedense Oda bu tarz bir şeyi mutlaka çizer gibi hissettim.Lawun Gamma Knife işlemedi herhalde :3 baya şaka evet. :d

Bu arada Law Kaido ve BM'ın kalplerini değiştirir mi acaba? Nedense Oda bu tarz bir şeyi mutlaka çizer gibi hissettim.Lawun Gamma Knife işlemedi herhalde :3 baya şaka evet. :d
Sen gelir miydin foruma? Law aksiyona dalınca geri dönmüşsün bakıyorum.İlk saldırısında neden Gamma yapmadı yapmadı diyenleri E.Oda duymuş. Buyurun yaptı.
Tam işlevli halini çokta merak ediyordum aslında ama daha savaşın başlarındayız ya işlememiştir ki o.
Neyse savaşın devamında 2. bir Gamma saldırısı ya da yeni saldırı gebedir bu duruma. Yeni saldırısına güveniyor olmasının temennisiyle... ?
Law bayılırsa etkisi geçiyor mu kiBu arada Law Kaido ve BM'ın kalplerini değiştirir mi acaba? Nedense Oda bu tarz bir şeyi mutlaka çizer gibi hissettim.Sonra da birkaç bölüm geyiğini yapıp sonrasında Law'ın kafasına darbe yedirtip meyve biraz bayıltıp kalplerin yerini tekrar değiştirir.
Ben de merak ettim şimdi.@Roronoa Zoro @Millennium Wizard
Zoro uzun aradan sonra Ryuma'yı yaktığı saldırıyı tekrar yapıyor bakalım sizin dediğiniz gibi ateşsiz mi yoksa ateşli mi çıkacak?
Kral kabul et artik, birak Queen’i King’i falan... Adam dovusmeyecek Wano’da iste, Oda cizmeyecek Sanji’ye dovus movusSanji senin ben ağzına sıçayım