Sanji zamanında çok hızlı düşünüp eyleme geçebildiği için Katakuri'nin jelibonlarını atlatabilmiş. Katakuri ile dövüşseymiş geleceği görmeden de darbe indirebilirmiş.

Aynen tam olarak niyette değil. Bu Next filmi gibi bir şey.Bende diyorum ki öyle olsa adı başka birşey olurdu niyet okuma gibi.Geleceği görme olmazdı.
Ben ciddi ciddi öyle bir yorum yazar mıyım sence?Abi millet beğenince ciddi sanıyorum![]()
Herkes ''NEXT'' filmini izlesin, sonra yorum yapsın diye bir kural çıkartmak lazım.Aynen tam olarak niyette değil. Bu Next filmi gibi bir şey.
Next filmi fenaydı. Adam her türlü bir dakka onceyi görüyordu işte.Herkes ''NEXT'' filmini izlesin, sonra yorum yapsın diye bir kural çıkartmak lazım.![]()
Luffynin düşüncesi değil mi o ? Bizim oğlan mal olduğundan dolayıdır ne olacakEvet şimdi sen diyince o noktayı kaçırmışım onu farkettim ama o zaman niye 5 saniye diye bir şey koydu Mangaka?
Acaba 5 saniye önceden görmek ile niyetini mi önceden görüyor?
Belki de niyet kastediliyordur?
Oda bunu bu kadar düşünmemiştir.![]()
Yok Bege diyor Katakuri için. Bu adam geleceği görmekle kafayı o kadar bozup üstüne çalıştı ki sonunda 5 saniye sonrasını görebiliyor demişti.Luffynin düşüncesi değil mi o ? Bizim oğlan mal olduğundan dolayıdır ne olacak![]()
Valla o filmi izlemiştim galiba ama mevzuyu hatırlayamadım sönük filmdi zaten.Aynen tam olarak niyette değil. Bu Next filmi gibi bir şey.