Üye silindi 1004
O kafatası iki üç sayıya gidici. Dressrosa'yı yaşanmaz hale getiren Monkey D. Luffy, Wano ve Oni'ye de aynısını yapmadan durmaz.Yukarda o kadar devasa savaşlar oluyor ve kafatası hala sağlam.Benim asıl ilgimi çeken bu.
O kafatası iki üç sayıya gidici. Dressrosa'yı yaşanmaz hale getiren Monkey D. Luffy, Wano ve Oni'ye de aynısını yapmadan durmaz.Yukarda o kadar devasa savaşlar oluyor ve kafatası hala sağlam.Benim asıl ilgimi çeken bu.
teşekkür ederim... ( biraz geç cevap oldu ama olsuŞuan tortuga'ya çevirip yayınlandi. Bu konudan ve ana konudan ulasabilirsin.
Diger konuda ise bir bilgim yok.
Bölümün tahmini olarak çıkmasına daha 8 gün var. Spoiler en erken gelecek hafta Pazartesi gelebileceği için şuan çok erken.Yok mu ya sızıntı ön bilgi tahmin falan. Yoksa çok mu erken.
Bu hafta bölüm yok. Pazartesi veya salı sızar.Yok mu ya sızıntı ön bilgi tahmin falan. Yoksa çok mu erken.
Böyle bir sahne olursa Luffy’den kendisine tasma bağlayıp dolaştırmasını ister devamında.Bu sahnenin(Luffy'nin kinden bahsediyorum) geyiği çok sürecek herhalde :d
![]()
Bölümün tahmini olarak çıkmasına daha 8 gün var. Spoiler en erken gelecek hafta Pazartesi gelebileceği için şuan çok erken.
Spoiler değil ya. Hani spoiler kaynakları bölümden önce ara gaz veriyorlar ya. O yönde bir beklentim var. Yoksa daha çook var.Bu hafta bölüm yok. Pazartesi veya salı sızar.