Zoro'nun cüceye kesinlikle tayfada gözüyle bakıyorum ben zaten.Cüce lazım ya
Momo babasıyla gelir gelirse ama gelmesin. Babası gelsin.
Barto Bellamy Law Jinbei bunlardan en az 2 si gelsin isterim ama en fazla 2 desem yeridir.

Zoro'nun cüceye kesinlikle tayfada gözüyle bakıyorum ben zaten.Cüce lazım ya
Momo babasıyla gelir gelirse ama gelmesin. Babası gelsin.
Barto Bellamy Law Jinbei bunlardan en az 2 si gelsin isterim ama en fazla 2 desem yeridir.
+ Şu komutan olan cüce de gelebilir tanrı usoop diye diyeZoro'nun cüceye kesinlikle tayfada gözüyle bakıyorum ben zaten.Zoro'nun pusulası olacaktır artık.:S
O gelmez ya sanmam yani supernovalardan nefret ediyor (artık luffy hariç) şimdi tam bunlardan biriyle ittifak kuracakken dalar falan maazallah.E.Oda'nın travesti sevdasını göz önünde bulundurcak olursak Cavendishin gelme ihtimalide var
Olabilir aslında ama bu arc tayfaya katılmasını istediğim kişiler arasında son ya da sondan bir öncedir.Hiç belli olmaz dostum zaten 10. tayfa üyesi erkek & kadın sorunsalı var bu karakter o sorunuda çözebilcek donanıma sahip. Ayrıca cavendish'in popüler olma hastalığı var bunuda en iyi mugiwara tayfasında yapabilir
Abi bu arc tayfanın yapısına uyan o kadar kişi geldi ki insan hepsini istiyor.Benim kişisel tercihimde Bartodan yana bence tayfaya gelmeyi en çok hakeden kişi. Başlangıçtan beri takip ediyor , güçlü ve çok komik. Tipide paylaçoya benziyorkorsan tayfasında olması gereken modellerden biri.