güzel konu, hiçbi açıklamayı beğenmedim. iyi forumlar.
nE??? zaten herkes garip sesler çıkarmıyor mugarip sesler çıkarmalarına gerek kalmaz
nE??? zaten herkes garip sesler çıkarmıyor mugarip sesler çıkarmalarına gerek kalmaz
İlk çağlardaki "hoaaaa, hueeee" diye sesleri kastetediyordum bengüzel konu, hiçbi açıklamayı beğenmedim. iyi forumlar.
nE??? zaten herkes garip sesler çıkarmıyor mu
ben açıklayayım mı :sgüzel konu, hiçbi açıklamayı beğenmedim. iyi forumlar.
nE??? zaten herkes garip sesler çıkarmıyor mu
onu anladım da yine çok farklı değiliz askfjflsİlk çağlardaki "hoaaaa, hueeee" diye sesleri kastetediyordum ben![]()
lütfen, bekliyorum.ben açıklayayım mı :s
Doğru diyosun. Sana gelsin o zaman.onu anladım da yine çok farklı değiliz askfjfls
lütfen, bekliyorum.
Ben bağlantı kuramadım açıkçası ama farklı bi bakış açısı gerçekten.Evet matematik ve felsefe üzerine çok kafa patlattığım zamanlarda bu konu üzerine derinlemesine düşünmüştüm. Sonra deist olduğum bir dönemde aklıma Allah 1dir tabiri gelmişti. Ondan sonra neden bu cümle böyle kullanılıyordu derken inanmaya başlamıştım. Onca popüler din alimi fasafiso geliyorken Gazali ile tanışmıştım. İmajinal sayılar ve varlık felsefesi ile ilgili bir yazı karalayacağım bi ara. Bu anıyıda paylaşayım dedim.
eyvah gazali kartı geldi. şu konudan neden allah birdire bağladın reyiz tekilliğe mi uğradın bir ve sıfırdan, varlık ve yokluktan. gazali tehlikeli başkan, yüzlerce yıllık yanılgıları lütfen tekrarlamayalımEvet matematik ve felsefe üzerine çok kafa patlattığım zamanlarda bu konu üzerine derinlemesine düşünmüştüm. Sonra deist olduğum bir dönemde aklıma Allah 1dir tabiri gelmişti. Ondan sonra neden bu cümle böyle kullanılıyordu derken inanmaya başlamıştım. Onca popüler din alimi fasafiso geliyorken Gazali ile tanışmıştım. İmajinal sayılar ve varlık felsefesi ile ilgili bir yazı karalayacağım bi ara. Bu anıyıda paylaşayım dedim.
Yok ya öyle değil aslında. Bir temel husus yüzünden linçleniyor. Serbest çağrışım yapmıştı bu konu bende bilmiyorum. Ama sanıldığı üzerine anti realist olaylara şimdilik rastlamadım.eyvah gazali kartı geldi. şu konudan neden allah birdire bağladın reyiz tekilliğe mi uğradın bir ve sıfırdan, varlık ve yokluktan. gazali tehlikeli başkan, yüzlerce yıllık yanılgıları lütfen tekrarlamayalım