Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 909: Seppuku

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    263
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi Zoro'nun nasıl yakalandığını bilmiyoruz. Elinde kılıç etrafta avanak avanak dolaşırken yakalanmışsa kimse kusura bakmasın Zoro'nun olayı Sanji'den daha beter olur. Sanji tarafında en azından tayfaya koruma üzerine mantıklı bir düşünce var.

Zoro yakalansa ve idam edilmek üzere olsa ve Big Mom'da olduğu gibi Luffy tarafından kurtarılmak durumunda kalınsa Sanji olayından ne farkı olacak?

O yüzden daha Zoro'nun nasıl yakalandığını görmeden Zoro'nun yaptığı davranış üzerinden Sanji'yi ezmek ve Zoro'yu yüceltmek akıl tutulması,körlük ve fanlıktır. .:)
Ben Sanji gömmedim. Sanji böyle böyle deyip de Zoro'ya laf atana cevap verdim. Bir daha oku istersen. Hiçbir şey bilmiyoruz, doğrudur ama Sanji'ye en optimum halde bakarken mana bulabilirken, Zoro nasıl yakalandı falan filan diye bilmiyoruz o yüzden hiçbir yorum yapmayalım olayına getirip de Zoro'nun konuşulmamasını sağlamak da iyi be, vay arkadaş. Mangada ne görüyoruz, Zoro samuray olduğuna herkesi inandırmış, son ana kadar da rolünden çıkmamıştır. Son söylediği sözden de anlaşılıyor ne kadar rolünde durmak isteyip de duramadığı. Tutturdunuz nasıl yakalandığını bilmiyoruz falan filan. Resmen Zoro övecek herhangi birine fren görevi görüyorsunuz. Kendi salaklığıyla yakalandığını görene kadar bu konuda negatif yorum yapılamaz asıl.
 
Eğer tayfa topluca buluşacaksa ''zaman'' olarak kısa sürede buluşurlar. Luffy'lerin Bm bölgesine gitmesi ve Sanji'yi alıp çıkması birkaç gün sürdü. Hee hikaye olarak Zoro tarafı ayrı bir savaşa girecek, Luffy ler yolda başka birisiyla kapışacak dersen o zaman değişebilir ama öyle bir ihtimal zor gibi. İki savaş üst üste ayrı savaşmaz gibime geliyor.
Zoro adamı kesmeseydi aynı fikirde olacaktım seninle.Aynı zamanda Zoro yüzünden şüpelenip Luffyleri de uzak tutmaya çalışabilirler. Zilyon tane adamı vardır sonuçta.Ayrılmalarında bir anlam var. Zoro tek başına bir macera yaşar benden demesi. Tek başına kalıp bir şeyler yaşayacak gibime geliyor.
 
Çok çabuk pes ettin diye söylüyor Neku ya demek ki gelecek Marco...
Acaba gelirse Jozu ve Vistayı da çağıracak mı?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık