Üye silindi 2781
Hayatından çok şey kaçıracağını söylerim. 
Seni var ya.Öneririm kesinlikle. Seri bittiğinde bir kere daha en baştan okurum. Geçmişe gitmeye gerek yok.
Vay seni yeni gördüm. Gözlerim yaşardı.Öneririm. Ama şiddetle tavsiye etmem, öneririm sadeceO da Doflamingo'nun hatrına.
HxH izlesin derdim ben.Ace ölüyor derim.
Biriyle birlikte baştan başlamak güzel oluyor. Ben de Hunter x Hunter’ı annem ve yakın bir arkadaşımla ayrı ayrı izlemiştim baştan sona. Hiç de sıkılmadım.Yeterince sabırlıysa başlayabilir, ama önerir miyim emin değilim. 900 bölüm...Güzel olması vs değil olay sadece. :d
Annemle tekrar başlamıştım ve sıkılmamıştı hiç, 100 bölüm falan izlemiştik.![]()
Gintama'ya yaptım ben de aynısını birkaç kez, Gintama'dan sıkılmam zaten mümkün değil de; iş anne olunca nasıl manga okutacaksın ki.Biriyle birlikte baştan başlamak güzel oluyor. Ben de Hunter x Hunter’ı annem ve yakın bir arkadaşımla ayrı ayrı izlemiştim baştan sona. Hiç de sıkılmadım.Fakat One Piece baya uzun ya. Animesine sıfırdan başlamam sanırım.
![]()