Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 907: Boş Taht

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    360
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donquixote ailesinden biri insanlıktan bahsettiyse, son savaşta Doffy’de müttefik olur.
Bide bu Shirahoshi hala ağlak ağlak takılıyor. Birinin dövüş dersi vermesi lazım. Rebecca bu konuda uzman:)
Evleri de yakın hem, yatıya da kalabilir^^
 
Önceki yorumlara baktımda Rocksu herkes akrostiş şiir gibi isimlerden oluşturmaya çalışmış.Nerden aklınıza geldi ? Ben bir şey kaçırdım heralde.

Rocks kısmını okurken nedense aklıma illuminati gibi bir şey geldi.Gerçi önceden terör estirdiklerine göre öyle bir şey değildir ama şu an gizli gizli güç toplamaları falan...Kaido ve BM'nin bunlarla ilişkisi olması bence de yüksek bi ihtimal.
 
Borsalino ‘nun heykeline beton yetmez . Gidip şunlara ayar vereyim mi Saka diyor adam , Sakazuki de kanka boş ver yesinler bir birlerini modunda.

Amiraller yonkoudan eksik adamlar değiller . Zira bölümde iki defa vurgulandı . O ikisinin buluşmasına engel olacak güç şu an MGeoiste diyor Garp ( fuji ve ryo )
Kendini, oğlunu ve Shanksı kastediyordur o. :)
 
5 kadim dediğine göre, Jewelry Bonney'in meyvesini bunlar üzerinde kullandığı iyice netleşti gibi. Ama bu seferde şu ihtimal çıkıyor, Bonney'den öncede bunlar kadim olarak nitelendiriliyordu. Bu noktada biraz sıkıntı var, gerçi meyveyi 800 yıl önceki ilk zamanlarda üzerlerinde kullandırttı iseler, Bonney'İ başka biri için yakalamış olabilirler.

Belki ayrı ayrı ope ope no mi kullanılmış olabilir diyecem ama zor bir ihtimal gibi duruyor.
 
Üstünde duruldu mu bilmiyorum ama Garp öyle sadece Roger’ı kovaladı Shikiyi indirdi die denizci kahramanı olmamış.Bölümden bunuda çıkartabiliriz degil mi Garp’ın öyle balon denemeyecek bir karakter oldugunu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık