Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 907: Boş Taht

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    360
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Rocks mevzusu tam film konusu yapmalık ya. Birden oluşumun tekrar ortaya çıkması pek hoş olmaz bence.
 
Karasakal gücü sayesinde portal açıp gezegeni işgal etme peşinde gman shanks ve gordon d monkey durdurmaya çalışır. Yoksa niye beş yaşlıya gidiyorsun.
 
@Millennium Wizard Şşşş senin Luccinin Sabo karşısında durumunu görcez galiba hadi gözün aydın bi dayak daha görcen ashfkdhfashkldfas
Evet göreceğiz bu olursa Sabo sonuç alamayacaktır karşısında sen gülmeye devam et. :)

Adam o kadar güçlü yani.Neptün'e vursa yarısı boşa giderdi.Sai falan da 2 hamlelik işi var en fazla zaten o tekmeledi galiba.Bunlar hükümete düşman olunca eski Cp0 ekibini yendiler bence.En azından Lucci ve Kaku net ayakta kalan adamlar oldular.Eskiden de yazmıştım.Böyle olunca kutsallar da suçu hükümet yetkililerine attı gel bize çalışın o adamların yerine geçin dediler.Böyle tahmin ediyorum.

Lucci'nin laflarına kötü oluşuna fazla takılmamak lazım.Küçüklükten beyni yıkanmış ölüm makinesi haline getirilmiş.Siz hiç davaya gönülden kendini adamamış Cia ajanı gördünüz mü çalışırken o açıdan bu durum çok doğal.

Seride kötü karakterler olacaktır arkadaşlar siz ne bekliyorsunuz anlamıyorum ki.Herkes iyi olsun Pollyanna ve nur suratlı olsun mu istiyorsunuz full kadro.Bu olunca mı süper olacak mutlu olacaksınız.Öyle olursa bu serinin ne önemi kalacak herşey güllük gülistanlıkken ne senaryo olursa olsun tamamen tatsız tuzsuz olacaktır.

Bir filmde kötü karakter ne kadar iyiyse, filmde o kadar iyidir demiş üstadlar.Aynı mantık işte one piece için yada anime manga için uyarla.Herkes luffy yada shirahoshi gibi saf temiz olsa ne senaryo yazılacak bunun üstüne ilgiyle takip ettirecek birşey yazılamaz.
 
Saygılar. @justahuman
"Kaido'yu indirdikten sonra senin için geleceğim." demişti Luffy. Big Mom'da Kaido'ya, "Luffy sana gelecek. Vur ama öldürme bana getir tamam mı koçum!" diyor olabilir. Bu işbirliği mi oluyor? Müttefiklik mi oluyor? bilmiyorum ama. Öyle abartılacak bir güç birleştirme değil. Yani korsancılık oyunu oynuyor dedikleri bir süpernova için iki Yonkou birleşmez. Zira bu kendilerini güçsüz gösterirken karşıdaki adamı ilah seviyesine çıkartır.

Big Mom'un Kaido ile başka bir planı olmalı yoksa denizcilerin bu kadar telaşlanması ve Shanks'ın gelmesi hiç normal olmaz.
 
Borsalino ‘nun heykeline beton yetmez . Gidip şunlara ayar vereyim mi Saka diyor adam , Sakazuki de kanka boş ver yesinler bir birlerini modunda.

Amiraller yonkoudan eksik adamlar değiller . Zira bölümde iki defa vurgulandı . O ikisinin buluşmasına engel olacak güç şu an MGeoiste diyor Garp ( fuji ve ryo )
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık