Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 907: Boş Taht

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    360
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linlin veya Kaido Rocks üyesi olsalar "bunlar dağıldı tekrardan ortaya çıkmazlar" falan tatavası yapılmazdı.
Shakky mantıklı.
 
Shanks hain değil, olamaz. Bu konuda iddia konusu açılsın katılırım. Reylaigh ile olan konuşması bile bana bunu düşündürüyor.
 
Bende onu diyorum zaten.Aka bilmediği bir yer hakkında neden Kizaru'yu riske atsın ? Doğal olarak atamaz,atmaz.Ama okuduğum bazı yorumlardan Aka'nın bildiğin Wano askeri gücünden korktuğu anlamı falan çıkıyordu.Hani ilk örnekteki Wano askeri gücünü görünce Aka'nın kaçacağının düşünülmesi gibi bir anlam çıkıyordu ondan yazdım.Ama amiralleri haşlayacak güçte samuraylar olduğunu sanmıyorum.Yonko ve amiraller bu serinin zirveleri.



Sarkastik olman yorumundaki havanı değiştirmiyor.Örneğimi yersiz bulduğunu en baştan söylesen ona göre bende kendi açıklamamı yapardım ama alakasız bi biliyom havalarında mesaj atıyorsun.Neyse Aka'nın aynı sebepten yollamadığını söylüyorum bende ama yorumlama değişiyor.Bak üstte yazdım.Aka korktu denince sanki Wano askeri gücünü görse abi çekecekmiş gibi yazılmış.Öyle bir şey olmadığını söyledim.Yoksa Kizaru için korkuyor gibi bir yorum getirilirse tamam derim zaten.
Neyinden biliyorum havası aldın anlamadım. Bi iddiamı attım ki ortaya şu şöyle diye?
Aka zaten kendi gitmiyor Kizaru ''ben gideyim mi'' diyor Akainu niye kendi korksun ki zaten. Tabi ki Kizaru üstünden bir korkma iddia edilebilir ki gayet doğru olur. 2 yonkou arasında amiral mi atılır. Paslaşırlar adamı.
 
O tür şeylerde orijinale bakmak lazım 

Bazen san, sama gibi saygı ifadelerini de çeviriyorlar. Ama halbuki saygı ifadelerinin bir anlamı yok tek başına.
Aynen. İyi ki varsın. : o)

Shanksin bir denizci olmadan nasıl orda kellesi başında gezdiğini açıklayabilecekler mi acaba.Tam kalbinde adama olayın.Etrafı beastlarla dolu ama yanında bunu gözetimde tutcak 1 amiral bile yok.Lan koramiraller yemek yiyor bi önceki sayfada.Ya bu 5 elder hayvani güçte takmıyorlar Shanksi dicem de yonkou lan adam.Shanks girse odadakilerin kelleyi alsa çıksa kim ne yapabilir ki.Yok hacı birde teşekkür ediyor.WB karşısında atar yapan biri burda pısıyor teşşekkür ediyor.Shanks yalan oldu beyler.Denizcilerin en kıdemli amirali Akagami Shanks-sama.
Şaka maka bir yerlere bağlanacak olsa bile. En sevdiğim karakterin Beş Kadim'e bu kadar nezaketli konuşması rahatsız etti.

Yine de gereksiz bir savaşı önleme amacı olduğuna emin olduğumdan acımı kalbime gömüyorum. : (

Herkes yazmış birşeyler bende tekrara düşsem bile şunu yazayım; Luffy'nin anası Rocks ekibinden çıkması büyük bir ihtimal. Başkaca bir yere konduramamıştım. Şimdi en azından Rock ekibinden iddiasında bulunabilirim.

Luffy'nin parladığı dönemde Rock ekibinin faaliyete geçme ihtimalleri boşa değil.
Haklı çıkarsan. Ne çektin be Garp diyeceğim. : o)

Ayrıca Roger'ın şapkayı Luffy'ye vererek Dünya hükümetine "Bu çocuk tehlikeli, defterini dürün bunun." mesajını alttan alttan vermiştir.
Shanks baştan dünya hükümetine bağlı çıkarsa. Şapka olayı böyle açıklanır muhtemelen.

Ama sanırım Beckman'in ona büyük bir amaç verdin anlamına gelen sözü vardı.

Belki de Shanks'in karanlık yüzünden tayfası bile habersizdir.

Ama bunlar hep komplo teorisi, dış mihrakların Shansk severleri bölmek için uydurduğu iddialar.
Shanks kötü çıkmaz :D

Oda gerekirse Kadimleri iyi yapar yine Shanks'i kötü yapmaz. :D

Shanks hain değil, olamaz. Bu konuda iddia konusu açılsın katılırım. Reylaigh ile olan konuşması bile bana bunu düşündürüyor.
Bence de açılmalı. En büyük iddia konusu. Ama doğru cevabı öğrenmemiz uzun yıllar alabilir. : o)
 
Shanks hain değil, olamaz. Bu konuda iddia konusu açılsın katılırım. Reylaigh ile olan konuşması bile bana bunu düşündürüyor.
Bende öyle olduğunu düşnüyorum. Shanks akıllı adam, hükümette bunu biliyor. Örneğin Kaido ve ya Big Mom ile olan bi mesela konuşularak çözülemez ancak Shanks ile çözülebilir. Marineford savaşında Sengoku Ace ile Shirohige'nin cesetlerini düşünmeden Shanks'a verdi örneğin çünkü Shanks akıllı adam yanlışı olmaz. Bu yüzden Shanks'ın Gorosei ile rahatça konuşmaya gelebildiğini düşünüyorum.
 
Daha önce yazıldımı bilmiyorum ama Akainu’nun sözleri kişiliğine pek uymamış. Umarım Shanks ve ihtiyarların görüşmesinden sonra denizcilerde olaya dahil olurlar. Böyle bir durum olursa Kizaru ile beraber Aka’nın da Wano’ya gideceğini düşünüyorum.(forumda bir teoride geçiyordu sanırım)
Bu arada;
Mihawk > Hükümet Köpeği Şenks:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık