11 saat sonunda armamenti bittiğinden olmasın? Hani biten bir şey ya bu zamanla.Niye kullansın ki adam çoluk çocukla vs atıyor ya ondandır. Vs çizemiyorsan de bize 11 saat oldu bak en sonunda da Luffy kazandı. Bizde tamam diyelim bu nedir arkadaş.
11 saat sonunda armamenti bittiğinden olmasın? Hani biten bir şey ya bu zamanla.Niye kullansın ki adam çoluk çocukla vs atıyor ya ondandır. Vs çizemiyorsan de bize 11 saat oldu bak en sonunda da Luffy kazandı. Bizde tamam diyelim bu nedir arkadaş.
Haklısın çok bitik duruyordu, hiç haki kullanacak hali yoktu adamın. Jimbei ve Ace beş gün dövüşmüşler bula bula bu bahaneyi mi buluyorsunuz yani ?11 saat sonunda armamenti bittiğinden olmasın? Hani biten bir şey ya bu zamanla.
Bahane değil, olan bir şey bu. Ne bahanesinden bahsediyorsun?Haklısın çok bitik duruyordu, hiç haki kullanacak hali yoktu adamın. Jimbei ve Ace beş gün dövüşmüşler bula bula bu bahaneyi mi buluyorsunuz yani ?
11 saat dövüştükleri için adamın haki bile kullanamayacak halde olduğunu söyleyip üzerine buna inaniyorsan söyleyecek bir şey yokBahane değil, olan bir şey bu. Ne bahanesinden bahsediyorsun?

Niye anormal bir şey mi diyor? Luffy 2 saat G4 kullanıyor diye haki kullanamayacak bir duruma düşmüyor mu?11 saat dövüştükleri için adamın haki bile kullanamayacak halde olduğunu söyleyip üzerine buna inaniyorsan söyleyecek bir şey yok![]()

O modu kukla ile denemeyip kafalama atlaması da ayrı komedi. Sanki aklını kaybetti. Sözde asıl beden savaşmayan adam.Ne ibreti hala ısrar ediyorsunuz birde, Adam 11 saat boyunca asker yedirmiş görende sağlı sollu haki salladı sanır
Neyse üzerinde çizik bile olayan adamın, gayet hali vaktı yerindeyken haki kullanamayacak kadar kötü durumda olduğunu düşünemeye devam edin ne diyeyim size![]()
Söyleyecek bir şeyin yoksa neden bir şey yazıyorsun be kırmızı terörüm. Bu durum kimseye inandıracağım bir durum değil, Açıyorsun manga 785i bir güzel okuyorsun, ardından hakisi bitmiş Luffynin hala g2 ile dövüşebildiğini görüyorsun Kocanadan sonra. Sonra alıyorsun aa, armament bitse bile kendini toplayana kadar dövüşebiliyormuşsun, bak tam o noktada sarı bir lamba yanıyor kafada, o lamba önemli.11 saat dövüştükleri için adamın haki bile kullanamayacak halde olduğunu söyleyip üzerine buna inaniyorsan söyleyecek bir şey yok![]()
Askerlerine armament basıyordu.Ne ibreti hala ısrar ediyorsunuz birde, Adam 11 saat boyunca asker yedirmiş görende sağlı sollu haki salladı sanır
Neyse üzerinde çizik bile olayan adamın, gayet hali vaktı yerindeyken haki kullanamayacak kadar kötü durumda olduğunu düşünemeye devam edin ne diyeyim size![]()
İbretlik yorumlar atıyorsun, 11 saat dövüşmüş akıl mı kalır adamdaO modu kukla ile denemeyip kafalama atlaması da ayrı komedi. Sanki aklını kaybetti. Sözde asıl beden savaşmayan adam.


Hiç 11 saat boyunca süren bir kahvaltı görmemiştim.Luffy ve cracker bunu başardılar iyi oturdular sofraya yalnız.11 saat dövüşmüşsün sözde ama 11 saat öncesinden hiç farkı yok arkadaşların darbe alma konusunda.Bizde buna dövüş diyoruz yada doğrusu mangaka öyle yediriyor.Ace ve jinbei de böyle dövüşüyordu ama başlangıçtaki halleriyle saatler sonrası ortada.Dövüş falan olmadı yapılan tek şey meyve güçleriyle yapılan gerilla savaşıydı.O kadar sayı avantajıyla askerle Luffy'i sıkıştırıp işini bitiremiyorsa zaten krakerde bir sorun var demektir.Ve evet ben sorunu biliyorum ezik olmak.Özellikle mantalite açısından.Kendi konumunda güçlü olabilir ama luffy için tamamen yetersizdi.O kadar askerle birşey yapamıyorsan saldırıya geçemeyip savunmada kalıyorsan zaten Luffy baştan galibiyetini ilan etmiş demektir.Ne ibreti hala ısrar ediyorsunuz birde, Adam 11 saat boyunca asker yedirmiş görende sağlı sollu haki salladı sanır
Neyse üzerinde çizik bile olayan adamın, gayet hali vaktı yerindeyken haki kullanamayacak kadar kötü durumda olduğunu düşünemeye devam edin ne diyeyim size![]()


