Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kaido vs. Edward Newgate

Kaido Vs WB


  • Kullanılan toplam oy
    376
@RedTeroR

Karakterlerin sözlerinden bahsetmişsin ama WB'nin sözlerinden Teach'in sözlerinden hiç bahsetmemişsin. Teach eskiden sana saygı duyardım ama şu an güçsüzleştin diyor. Bir adamını bile kurtaramadın diyor. Marco eskiden olsa yemezdi diyor. WB'nin kendisi sonsuza kadar en güçlü olarak kalamam diyor. Bunu da Crocodile'ın beni yendiğin sıra böyle güçsüz değildin sözüne karşılık diyor. Yani MF'deki WB önceki gücünden daha güçsüz. Bu kesin. Ve önceki gücü onu en güçlü yapmış olsa da bu ünvan güçsüzleştiği için ondan düşmemiş. Zira ne Yonkou'ların savaştan savaşa girdiklerini ne de Denizcilerle sürekli çarpıştıklarını gördük. Böylece ünvan WB'deyken bile o sıra en güçlü olamaması bir zemin kazanıyor.

Kimse WB'ye gıcık diye bunları söylemiyor yani. Oğlunu kurtarmak için bile en ihtiyacı olduğu sırada en güçlü adam h.haki salamıyorsa orada bir duracan. Sürekli diz çöküp kan öksürüyor. Garp uyurken bildiğin boylu boyunca balta ile yarılıyor. Adam uykudan uyanmıyor. Ama WB Squardo'nun kılıcı ile büyük handikapa düşüyor. Hastalığı nüksediyor. Kaido vursa kanser olur.:S

Bazen bunun bir kurgu ve hikaye olduğunu unutuyorsunuz. Mangaka her şeyi net bilgi olarak vermek zorunda değil. Hikaye açısından karakterlere bu tarz roller biçebilir. WB bu noktada bir efsane olarak ve hala daha yaşayan bir efsane olarak en güçlü olarak görülmeye devam etmiştir. Ama gerçekte durum farklıdır. WB hastalanmıştır yaşlanmıştır ve güçten düşmeye başlamıştır. Ve birileri onu öldürene kadar da öyle görülmeye devam edecektir. Teach bunu farketti ve WB'nin de yerini istiyordu.

Yami Yami'li Teach WB'ye saldırmaktan çekinmiyorken Gura gura'yı yedikten sonra iki meyveliyken bile Shanks için seninle dövüşmemiz için erken diyor. Yani bunlar seride kendini belli eden şeyler. WB'nin MF'de dayanıklılığını gördük. Onda da iradesinin büyük etkisi vardı. Fiziksel olarakta çökmüş biri idi. Diğer Yonkou'lara bakıyorsun derilerine bir şey işlemiyor. Çizik almıyorlar.

Sorun şu ki WB güçten düşmüş olsa bile bunu düşmanına belli etmeyecek kadarda bilge bir adam. O yüzden serumları çıkarmasını istiyorlar. Ki direk WB düşmanlar bunları görüpte benimle alay mı etsinler gibisinden sözleri oluyor. Bundan mütevellit WB'nin en güçlü olarak anılmaya devam etmesi anlaşılır hale geliyor. Roger'ın dengi diye anılan OP'a en yakın kişi olarak görülen adam yaşayan efsane olan biri her türlü daha çok itibar görür. WB'nin durumu da böyle olmuştur.
 
Son düzenleme:
Akainuyla yumruk tokuşturup onu 1 mm ittiremeyen adam Kaido azmanını uçuruyor he, hayat ne güzel yahu kuşlar kelebekler filan. :)
Görece ondan daha küçük Shanks var. Adam WB'nin iki kolla asıldığı bisentoyu tek kolla karşıladı da uçmadı. Gök ikiye ayrılıyorken bu adamlar savrulmuyor da WB direk Kaido'yu savurup atacak. :)
 
10 güne kalmaz alırdı bence. Dediğin gibi WB yaşlı ve hasta, efor sarfettikçe yorulacak ve bitecek bir müddet sonra. Mangaka WB ile Akayı denk çizdi, birbirleriyle yenişemiyorlardı ta ki WB arkadan vurana kadar. :)
Kanka sen ciddimisin ne 10 günü adam yüzünün yarısı yokken bile sakayı saf dışı bırakıp başka rakiplerine yöneldi:hhh:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık