Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sakazuki vs. Marshall D. Teach (2 Yıl Sonrası)

Akainu vs BlackBeard (2 yıl sonrası)


  • Kullanılan toplam oy
    181
Wb örneğini kendi tezime uygun gördüğüm için verdim.Sakazukinin gayette uzak menzilli saldırıları var.İlla Wb gibi o duruma girmesine gerek yok.Zaten bu dövüşün kısa sürmeyeceği de bariz.Sakazuki Teache oranla daha bir konsantre oluyor savaşlara.Kuzan 10 günde dikkatsizlik ettiği için yenildiğini söyledi bize.Teach de elbet bu sürede o açığı verecek.Bu açık da ya sonu olacak ya da bilmediğimiz başka bir özelliği ile bertaraf edecek.Göreceğiz ilerde.

Ha olurda bu iki senede yonkouluk sıfatının ağırlığı ile bu duruşlarından biraz kurtulmuş ise o zaman işler değişir tabim
WB'nin yaptığı saldırıda zaten uzak menzilli bir saldırıydı ancak BB erken davrandı ve durdurdu. Akainu da Kizaru gibi Aokiji gibi çabuk ve hızlı değil ki erken davransın. Aynı WB gibi gücünü toplayıp magma saldırısı yapan birisi, BB'den erken davranması zor.

Akainu kaç tane deprem vuruşuna dayanabilir, bende öyle sorayım o zaman. Sengoku ve Garp, belki ne kadar tehlikeli olduğunu bildiği için BB'nin yanına yaklaşmadılar, Teach'e yakın dövüşe girmekte çok riskli, söylediğin gibi tek taraflı bir olay değil. Tek bir deprem vuruşu ile yerin dibine girme ihtimali var, kaldı ki magmayı iptal edecek bir güce de sahip.
 
WB ile BB'in yumrukları aynıymış gibi sanki.

WB fiziksel olarak Teach'in üstünde biri. Bu net .
 
2 yıl önce Sakazuki tek başına gidiyor tayfasiyla beraber olan BB topuklayarak kaçıyor, 1 tane adamdan sadece fakat ne hikmetse 2 yılda BB döven taraf oluyor. Doğru Sakazuki o ara hasta yatağında yatıyordu. Bizim forum bayağı garip. Şaşırmamak lazım.
 
Bence forumda amiraller küçümseniyor...

Akainu dediğiniz adam şuan bizim tayfayla 1 vs 9 atıp alayının içinden geçer.
 
Fiziki olarak seride enlerden birine ne kadar dayanacak Ace değil karşısında ki bilgin olsun. Teach dayanıklı ama karşısındaki Sakazuki haberin olsun.
Bilgim ve haberim var, karşınızdakini ne zannediyorsunuz anlamıyorum. Akainu vs Blackbeard yazıyor zaten iki kilometrelik font ile. Şaka gibi. Siz tartışmanıza devam edin, güle güle.
 
Ace'i küçümsüyorsunuz da ;

1- Akainu'nun eşiti Aokiji ne yapabildi ?
2- Magmanın aleve hiyerarşik özel üstünlüğü olmasa ne yapabilirdi ?

Bu soruları sormak lazım küçümsemeden önce. Karanlık kullanan Teach'in böyle özel avantajı var mıydı ? Hayır, bileğinin hakkı ile yendi. Aokiji'yi baz almak lazım, Aokiji'yi de uğraştırırdı Ace. Akainu'nun özel magma avantajı olmasa onu da uğraştırırdı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık