Onu tam hezimet olarak görmeyenler var. Sebebi de BM'de bazı şeyleri kaybetti. Hiçbir şey olmasa o şatodan düşerkenki görüntüsü gazetelere kapak olsa yeterMom yaşattı ya zaten daha ne istiyon zalim adam.![]()

Bana kalırsa evet hezimet. Luffy tam tayfa değildi deniyor. Tayfada güçlü bir Zoro var geriye kalanlar içinde. Zoro olsa ne değişecekti? Luffy tek başına Cracker'i alamıyor. Zoro'da bir komutan alamayacağına göre, yine hezimet yaşayacaklardı. Belki 10 saniyede yakalanmazlardı o biraz değişirdi.
Attım fava bekliyorum. Güzel dövüş olur ama 50 kişi girişse

Bu Canavarların Kralı Kaidou. İki kez süpürme olayını sevmedim. Yonkou'ya yakışmaz. İlk süpürmede hâl bırakmamalı. Çok mu gaddarım bilmiyorum ama başrollerin ezildiği mangaları, filmleri daha çok seviyorumLuffy'yi en az bir ya da iki kez süpürecek zaten. :/ Luffy'nin kaderi bu. Arc boss'larından 2 kez ayar yer genelde.



Zaten kaybedecekse ki duygusal bakmazsam öyle olması gerekiyor, ağzı burnu dağılır. Oda'nın suçu ama biraz da bu durum. Sağ kollar bile böylesine güçlüyken, Yonkoularla sağ kolları arasında az bir güç farkı oluşturabilirdi. En azından gördüğümüz BM ve Kaidou hasar almıyor. Bu nasıl bir dengesizliktir diye sorguluyorum bazen.
