Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Favori Karakter Anketi

En çok sevdiğiniz 3 karakteri seçin..


  • Kullanılan toplam oy
    408
İnsanlar karakterleri severken güçlerine göre Dofu alır diye yada en güçlü diye oylamıyorlar. Uyandirayım dedim. :( Tasarımları kişilikleri derinlikleri hoşuna giden karakterlere veriyorlar. Misal Kaido en güçlü diye değil. İstediği orduyu kuramayacak olunca hüngür hüngür ağlaması ölmeye çalışması heybeti sıfatı gibi bir sürü özelliği yüzünden seviliyor yada sevilmiyor.
 
Oda böyle yaparak kendi kalitesini belirliyor, en azından dediğin gibi Sanji üzerine kesintisiz 20 bölüm yapmalıydı :good:
Adam mf'de bile kopamadı ki daha da kopmaz. Seriyi kendi eliyle harcıyor, gizem de oradan geliyor aslında, diğer şeyleri gösterirse lufy'yi gösteremez.

Resmî anketi de bilen varsa atsın merak ettim?
 
Bunu nereden çıkardın seri sadece luffye mi bağlı bu bilgiye nereden ulaştın ?
Serinin popülerliği teması,sürekli devam eden gizemi,işlenişi ve evreni yüzünden.Karakter çokluğu ve çizimler de sayılabilir.Sırf luffy ile alakası yok.Çok antipatik bulanlar var herkes dünya üzerinde seviyor sanıyorsun herhalde.

Zoro gibi gözü kara kılıç ustası o karakterde birisi bildiğim kadarıyla shounen serilerde yok.Berserk vardır sanırım da o Shounen değil diye o kadar satmıyor zaten.
Sen aksi bilgiye nasıl ulaşabiliyorsan öyle Emre.
 
Yalnız seriyi sırf hikayesi için takip eden bile var.Mesela ben zaman atlamasindan sonra düzelir diye hızlı hızlı izledim animesini ama beklediğim gibi gitmedi.Dressrosada da Doff dovuşü için okudum.Şimdi de acaba nasıl bitçek diye okuyorum.O eski heyecanı yok serinin.
Ya tabi hikayesi ve diğer karakterleri de etkili. Ama bazıları zaten rekorlar kırmış bir seri için daha fazlasını yapardı diyor ya o zaman kopuyorum işte. Artniyetli geliyor bana.
 
Sanji,Luffy,Şenks:Bu karakterlerin benim açımdan çok ortak noktaları var.Duygusal yapıları,karakteristik yapıları,kusursuz olmamaları ilk üç favorilerime sökerim.
Özellikle Sanji bu arc girdiği duygusal ikilemlerle,hatasız ve kusursuz olmamasıyla gözümü kara çıkarmadı.Bu arc kusursuz ve beklenileni yapsaydı çiziği çekerdim nokta net.
Luffy saf,kibirsiz duygusallığı yaşaması.Bu arc Sanji ile yaşadığı diyaloglar.Ne kadar aptal gibi görünsede nakamalarını kendi gibi tanıdığını gösterdi.Saygıyı hakeden bir karakter olduğunu gösterdi.

Zoro zaman atlaması sonrası değişik biri oldu.Bokunu satır kesmeyen,devamlı güç yarşında,beklenileni veren.Ne yaptığı ne yapılacağı bilinen,tahmin edilen,duygudan empatiden yoksun klişenin dibi karakter oldu gitti.Şuan benim açımdan etkisiz bir karakter.
Ussop ve Brook daha derin bir karakter benim açımdan.Belki water 7 olaylarında Ussop'a kızmamamın nedenide gerçek hayata en yakın karakterin Ussop olması.
 
Böyle birşey iddaa ediyorsan kanıt göstermen lazım.Benim değil.Sen iddaa etmedikçe aksi doğru oluyor çünkü.Sadece luffy mangayı okutsaydı bunca çeşitlilik ve arka plan hikayesi olmazdı.Anketlerde diğer karakterlere oy dahi çıkmazdı Luffy tekel olurdu.
Sen dediğini kanıtlayabilir misin Emre?
Benim bir şeyi kanıtlamama gerek yok. Zaten şu anki ana karakteriyle rekorlar kırdığını bildiğimiz bir seride sen Zoro olsa daha fazla tutardı diyerek neyi kanıtlamış oluyorsun?

Ki yan karakterler Zoro tarzında olan bir çok seri var. Bleach' te bunlardan biri.
 
Ya tabi hikayesi ve diğer karakterleri de etkili. Ama bazıları zaten rekorlar kırmış bir seri için daha fazlasını yapardı diyor ya o zaman kopuyorum işte. Artniyetli geliyor bana.
Arclar net birbirinin aynısı zaten.Water 7-Ennies Lobby,Punk Hazard-Dressrosa ve son olarak da büyük ihtimal Wano-Kaido(Adası,şehri her ne ise)

Bak şimdiki Topkek arcı baya iyi mesela.İlk başları Ennies Lobby i cagristirsa da farkli isleniyor simdi.Shabondy ve sonrasi serinin efsane zamanları zaten.Iki sene sonra böyle arclar göremedik hiç.Tekrara düşünce de insanın beklentisi boşa çıkıyor başlıyor gömmeye.

@Vaas Montenegro
Zoro için aynılarını düşünüyorum Şenkse ise katılmıyorum.Tek kolu ile yonkou olmuş adam kusursuzdur yav.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık