Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Tower of God ''Spoiler'' Tartışma

Mantık çerçevesinde güzel bir yorum olmuş :good: ama gönül istiyor ki Baam Phanta'nın ya da Enryu'nun veledi olsun sonrasında da taktik maktik yok Baam Baam Baam dalıyoruz desin dağatsın kuleyi :D
Bilmediğimiz hala çok şey var umarım Garam hikayeyi anlatmaya devam eder.
Mesela Baam'ın kaldığı mağaranın kulenin dışında olduğunu biliyoruz ama Baam 43. katta gardiyanın kanındayken ''uzun süre yaşadığım yer gibi hissettiriyor'' derken kaldığı o mağarayı mı kastetti yoksa 2. katta eğitim aldığı yeri mi kastetti? Orada kendisine yerleştirilen Dikenin çekirdeği saklıydı ( 20 kat sınavında ortaya çıkan kırmızı şey) ve onun gardiyanı anımsatması mantıklı geliyor ama gardiyanla kulenin dışındaki mağaranın ortak yanı ne olabilir?
Garam neden Baam'ın kulenin kurtarıcısı olduğunu düşünüyor ve kim olduğunu hemen nasıl anladı falan. Gizemler açıklandıkça sayıları azalacağına artıyor :D

Bir de sallıyım belki tutar, Mircea Baam'ın üvey kardeşi :D
 
İsimini karıştırmışım, kusura bakmayın:D.
Bir de şimdi fark ettim. Malum SIU karakter isimlerinde futbolcu isimlernden faydalanıyor:
Sergio Kun Agüero - Koon Aguero Agnis
Iniesta - Inieta
Hoaqin, Vicente -
gibi gibi Mirchea luslec de bizim Mircea Lucescu'dan esinlenilmiş bence :D
Pek futbol takip etmiyorum, çok bariz duruyorsa affola.
 
Prenses sistemi Zahard'ın Arlene'e aşık olduğu tarihten sonra ortaya çıktığı için Baam'ın doğumu Zahard'ın krallığını ilan ettiği binlerce yıl önce gibi duruyor.
Bir de kesin olmamakla birlikte bu bölümden Baam'ın kulede doğduğu gibi bir anlam çıkıyor ama kimse madem kulede doğdu nasıl kuralsız diye sormamış.
Zaten işin aslı kuralsızın tanımı '' kulenin kapısını kendi gücüyle açan'' demek. Nerede ve kimden doğduğun önemli değil.
Eğer bu soyla aktarılsaydı 10 aile liderlerinin çocukları Enne, Yurin'in ikizleri ve adını bilmediğimiz daha birçok karakter de kuralsız olurdu ama değiller.
Şu iki kısım benimde kafamı kurcalayan yerlerdi doğrusu. Bu da şöyle bir soru doğuruyor benim adıma. Baam'ı kulenin dışına nasıl yolladılar eğer Baam kulede doğdu ise? Zahard kuleden çıkışın yolunu biliyor demek mi oluyor bu? Ne düşünüyorsun bilmek isterim doğrusu.
 
Belki 135. kat 1. katın altındadır. Yukarı çıktıkça aslında başladığın yere gidiyorsundur. 135. kat ile 1. katın arasında kalan alanda Baam'ın mağarasıdır belki?
 
Yuri'nin şu Wingtre örgütünden olan adama bir tane çocuk gördüm öyle bir yoğun shinso içerisinde güle oynaya hareket ediyordu dediği çocuk Baam'mıydı? Adamda öyle bir şeyin olduğu gün yerimi ona vermeye hazırım gibi bir şey diyordu.
 
Şu iki kısım benimde kafamı kurcalayan yerlerdi doğrusu. Bu da şöyle bir soru doğuruyor benim adıma. Baam'ı kulenin dışına nasıl yolladılar eğer Baam kulede doğdu ise? Zahard kuleden çıkışın yolunu biliyor demek mi oluyor bu? Ne düşünüyorsun bilmek isterim doğrusu.
Tam açıklamasını bilemem tabi de bence Baam'ı dışarı annesi çıkardı. SIU ilk kattaki duvar resimlerinin Tog'un özeti olduğunu söylemişti ve şu karede de Baam'ın eski hali gibi uzun saçlı bir çocuğu sırtında taşıyan kadın var.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 7)

  • Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık