Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma

Beni asıl üzen şey, Moriarty'nin bu kadına çalışıyor olması. Eğer böyle bir şey olursa acayip vasıfsız olur gözümde Moriarty ya. :(
Ki benim gözümde Moriarty > Sherlock
Öyle bir şeyin olması olanak dışı bana göre. En fazla ortak olurlar ve o bile Moriarty'nin yönlendirmesiyle ilerler bir şekilde.
 
Sherlock
Kitaplardaki 3. Kardeş Sherinford'un adı geçti bu bölüm, hatta 3. kardeşi direk Moffat'ın kendisi oynamak istiyormuş diye bir dedikodu vardı. O yüzden 3. kardeşin kadın çıkma ihtimali aklıma bile gelmedi. Eğer 3. kardeş değilse Sherinford'un adı neden geçti boş muhabbet miydi o yoksa 4. kardeş mi :D Mycroft: Derin devletin başı, Sherlock: Dahi detektif, Eurus: Seri Katil, Sherinford:?
Bu arada Moriarty mevzusu tadında bırakılsın çıkmasın bir daha artık. Kız kardeşin numarası olsun miss me şeysi. Daha fazla çıkınca güzelim karakteri kötü hatırlayacağız gibi geliyor :/ Belki bir kaç flashbackte Sherlock hakkında konuştukları sahneler görürüz :/
Dr Strange'de Benedict'in "Tek isimi olanlar da var Beyonce,Eminem vs" geyiği ile bu bölümdeki "bütün isimler 2 kelimedir" geyiğinin arka arkaya gelmesi tatlı oldu.
 
Son düzenleme:
Sherlock
Diziyle ilgili Eurus'tan ziyade Irene Adler için dehşet heyecan içerisindeyim. Lütfen sonraki bölümde görelim onu, mesaj sesiyle geçiştirmeyin hevesleri.
 
ATV'de ölene kadar diye bir dizi yayınladılar bu akşam. Ben beğendim ilk bölüm itibariyle. Yönetmenin ağır ağır hikayeyi anlatması ve tarzı hoşuma gitti. Konusu çok uzun ömürlü gitmez diye düşünüyorum ama yine de böyle Türk yapımlarına şans vermek lazım :respect:
 
Valla hayır demem doğrusu :D İkna olmak için sordum zaten bir nevi ekşidir, dizi forumları olsun biraz araştırdım. İlk sezon 14 bölüm dayanırsan gerisi geliyor diyorlar genel olarak.
O da aynısını diyor. İlk 15 bölümden sonra Şaha kalkıyormuş dizi. Bende uygun olduğum bi vakit izlemeyi düşünüyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık