Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Koca Ana İddiaları

İner mi, İnmez mi?


  • Kullanılan toplam oy
    184
  • Anket kapatılmış .
İnerse eğer, Selim size çok çektirir. Büyük oynuyorsunuz.
Büyük adamlar büyük oynar.:D Yoksa ne anlamı var ki. Bu arada avatarı bana istediğini yaptırabilir. Ama parantez içinde anlaştık zaten.

Diğer taraftan Big Mom'ın inmesi bence iki duyguya da sebep olacak.( Tabi indiren Luffy olursa.:D)
 
Ben hala Luffynin bize göstermediği yetenekleri olduğunu düşünüyorum... Luffy,Law ile karşılaştığında tereddüt bile etmeden tüm yonkouları indireceğim dedi.Kendine çok güveniyor.Buda yonkouları bile indirecek bir teknik geliştirdiğini düşünüyorum.
(Cracker olayına fazla takılmayın cracker kaçak dövüşüyor.Luffynin 2 tane normal kong gunu yeterde artar bile ona..Ayrıca Luffy G4 ün mantığınıda düşünürsek gerekmedikçe dövüşte bir üst versiyon teknik göstermemeye dayalı bir stratejisi var.Yani ısrar ediyor seni bu sekilde yeneceğim gibi yada güçlü tekniklerime güç olarak layık değilsin gibi.)

Big Mom bu ark düşecek eminim ...Çocukları Big Mom a bağlı sadakatle onun yanındalar...Yalnız bu çocuklar Big Mom gerçek anneleri olmadığını hatta ailelerinin katili olduğunu öğrenirlerse (ki bence öyle olacak) oluşacak cümbüşe göründe bakın ...Tüm çocukları Luffynin yanında yer alırlar..Böylece Big Mom + Germa vs Luffy + Big Momun çocukları gibi bir senaryo olabileceğini düşünüyorum.Biraz ucuk olsada ters köşe için mükemmel bence
Yorum konusu değil burası. İddianı söyle.
 
Fazlası mesaj kasmaya giriyor. Eğer inerse 1 günlüğüne de Dof'un suratına Luffy'nin atak yaptığı avatarı kullanacağım.

@Smoker Şunu netleştirelim. Luffy bu adadan gidiyor ve o sırada Mom düşerse arc içinde mi gerçekleşmiş sayılıyor? Luffy adadan çıktı ortalık yangın yeri, herkes birbirine girmiş ama Mom henüz savaşıyor, 2 gün sonra gazeteden haberini alıyoruz ve düştüğünü öğreniyoruz. Sayılıyor değil mi? Yan çizecekler için tüm yolları kapatalım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık