Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 842: Şişmanlığın Gücü

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    167
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 yıl sonrası olmuş artık neyin trolüyse bu. Yonkou sağ koluyla dövüşüyorsun ve 840 bölümde olandan daha fazla trollük var bir dövüşte. Her şeye de harika olmuş demeyin artık. Kaç yıldır OP takip ediyorum böyle saçmalık görmedim.
Haklısın ne diyeyim kesinlikle haklısın... Şahsen ben MF savaşından sonra eski tadı alamıyorum. Seriye yeni giren karakterlerin güçlerine ayar oluyorum bu bir... Piskevüt meyvesi nedir ya neymiş efendim dilediği kadar piskevüt kopya yapabiliomuş hey Allah ım... Oda okuyucusuyla kafa mı buluyor amacı ne bilmiyorum.

İkincisi Luffy nin saçma sapan komik bir teknikle bu adamı egale etmesi yendi bile diyemiyorum uçurdu kurtuldu yani ne bileyim Luffy nin vs yi kazanmış olduğu gibi bir hava oluşmadı okuyucuda...

Heralde Oda hazretleri 800 küsür milyon değerindeki bir yonkou sağ kolunu Luffy e ezdirmek istemedi. Ulan ne yaparım ne yaparım dedi kendi kendine sonra böyle bir saçmalık uydurdu alın okuyun sayın okuyucu dedi bize... Aga bu nedir !?
 
Oda istediği meyvenin gücünü farklı yansıtabiliyor sonsuz püskevit mi olur o zaman mr3 te sonsuz mum yapması lazımdı ama onu güçsüz gösterdi hep.
 
Tankman manyak olmuş la. Sadece göbekle Yonkou sağ kolu tekliyorsa yumrukla, tekmeyle napar bu teknik düşünemiyorum :eek:
 
Okuduğunuz serinin farkındamısınız bilmiyorum ama bu One Piece. Aslolan ince ve derin olmuştur,bugüne dek bu serinin tutulmasının sebebi de bu değil mi ?Savaş sahnelerinin tutarlılığını konuşacaksanız seriye baştan başlamanızı öneririm.Asıl merak edilmesi gerekenleri kimse sormuyor Oda sanjinin geçmişini neden tayfaya ilk katıldığında değil şimdi açıkladı ya da Sanji'nin potansiyeli nasıl bir olayla açığa çıkacak daha da önemlisi luffy sanji'yi almak için Big Mom'un karşısına çıkınca ne olacak,Jinbei'den bahsetmiyorum bile...
Eskiden sağlam teoriler olurdu şimdi ağız dalaşından öteye gitmiyor.
Saygılar adam haklı dağılın beyler
Bıkmadınız mı doftan bahsetmekten


Bide 843 te urogue ağlayarak luffyemi sarılıyor bi görsel buldum
https://www.google.com.tr/search?q=...gCUVwM:;Kk67kwU6gCUVwM:&imgrc=Kk67kwU6gCUVwM:
 
Son düzenleme:
Bana fake gibi geldi , Luffy'nin Ace'e sarıldığı sahnesini kesip Urouge eklemişler.
 
Luffynin her haltında Odanın bir troll sokmaya çalışması gerçekten can sıkıcı olmaya başladı. Hadi normal takılırken yada önemsiz dövüşlerde yapsın kabulüm ama gidip böyle yonkou komutanına da yapmasın artık bu ne la. En son popülerlik anketinde Law, Lufyyi bildiğin yakalamıştı lan bunun üzerine düşünmek gerek en azından. Adam gözden düşüyor ulan artık.
Şu g4 ün her versiyonu her çıkışı benim için ayrı bir yıkım bu ney lan?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık