Nope, ihtimaller arasında değil. Sen de biliyorsun bunu.Roger'a 10 kişi denkti demiyorum zati. Zamanın yonkouları ona yakın güçteydi. Wb denkti. Rayleigh ise muamma. Denk olması ihtimaller dahilinde. Başka bir şey demedim kızma![]()
Wb ye denk mi,Rayleigh yani?Kizaru,Rayleigh'e tek çizik atamadı üstüne Ray çizdi.Wb ne yapabildi Kizaru'ya üstelik darbede aldı.Sabondi'ye gelen Akaiunu olsaydı parçalardı Rayleigh.
Bilse öyle der mi?Nope, ihtimaller arasında değil. Sen de biliyorsun bunu.![]()
Bilmesi ayrı, bilip de bunu itiraf etmesi ayrı. :/Bilse öyle der mi?Gayette öyle düşünüyor :/
Şansıyla olmuşBir tane Wb var. Başka da yok.
Gözünüzü seveyim Roger'ı katmayın şu tartışmalarınıza. :/ Korsanların tanrısı olmuş adama vs artırmayın milletle.
Luffy'de öyle olacakmış.Şansıyla olmuş![]()
Ben bilmem garpa sormak lazımLuffy'de öyle olacakmış.
Ne güzel anlatmışsın, ama keşke Zoro'da bu dediklerine göre hareket edip ona göre konuşsaydı, o zaman bu duygusal konuşmana hak verebilirdik.Luffy,Zoro'dan güçlüdür çünkü onun kaptanıdır gibi bir argüman kabul edilemez.Her durumda hiyerarşi olmak zorunda değil.Durumları kendi içerisinde analiz etmeden doğrudan her şeyi hiyerarşiyle açıklayamayız,bu konuda daha duyarlı olunmalı.Neden mi.Vefa adında bir varlık var bilir misiniz.Ne kadar güzeldir vefalı olmak,vefalı davranmak.Zoro sadece güce tapan bi ucube mi ki Luffy'ye kendinden daha güçlü olduğu için kaptan desin.Arkadaşlar seriyi baştan okuyun demiyorum ama en azından ilk altı sayıyı bir daha okuyun Zoro'nun Luffy'ye kendinden daha güçlü olduğu için kaptan demediğini anlamanız adına yardımcı olacağına inanıyorum,ha tabi şu an Luffy daha güçlüdür falan orası ayrı konu..
Buna da hastayım ya.Hani desen ki helmeppo öldürürdü anlarım sonuçta olayın gelişimini görmüştük ölme ihtimali vardı yani adamın ama grand line da neden ölüyor bir türlü anlamıyorum.Grand line a luffysiz giren her insan ölür dersen eyvallah.Ne güzel anlatmışsın, ama keşke Zoro'da bu dediklerine göre hareket edip ona göre konuşsaydı, o zaman bu duygusal konuşmana hak verebilirdik.
Zoro : ''Benim kaptanım olduğuna göre, bu kadarını yapmalı.''
Burada Zoro'nun kıstas aldığı şey, vefa değil Luffy'nin kişiliği de değil, Luffy'nin gücü. Açık ve net.
Ayrıca çok güzel algı operasyonu yapmışsın, tebrikler. Yani birisinin başka birisine güçlü olduğu için katılıp, ona kaptan demesi, ''güce tapan bir ucube'' mi olmasını gerektiriyor ? Bu nasıl bir mantıktır. Killer, Eustass Kid kadar güçlü olsa, onun sağ kolu değil ortağı olur. X-Drake, Kaido kadar güçlü olsa, onun tayfasına katılmaz ortağı olur. Bu adamların hepsi güce tapan ucubeler mi oluyor ? Law, Luffy'den bariz güçsüz olsaydı, ne mangaka onları ortak yapar, ne de Luffy Law'ı ortağı olarak kabul ederdi. Luffy, bana katıl diye şantaj yaptığı doğru, sonra ise Zoro, Luffy'nin gücünden etkilenip gücünü kabul edip tayfasında kaldı. Zoro'nun bu kadar güçlenmesi bile Luffy sayesindedir, net. Şayet Luffy olmasa Zoro Grand Line'da ölür giderdi, ne kendine tayfa toplayabilecek kapasitede, ne de Crocodile, Lucci gibi adamlarla baş edebilecek kapasitede birisiydi. Zoro belki ilk başta o sebeple katılmıyor ama, daha sonradan kendi dediği gibi, Luffy'nin gücünden etkilenip, ona saygı duymaya da başlıyor. Adam kendi ağzıyla diyor ki benim kaptanım olduğuna göre bu kadarını yapmalı, bu adam daha ne desin siz anlayın diye.