Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Mugen no Juunin (Blade of the Immortal)

En son nereleri okumuştum hatırlamıyorum.

@Smoker askere gittikten sonra çıkan bölümleri okumamıştım sanırım. O günden beri hala okuyacağız da okuyacağız. Bir kaç güne baştan tekrar başlayacağım sanırım.
 
Malum seri bitti. Okuyan arkadaşların yorumlarını görmek isterim.
öncelikle ellerinize kollarınıza sağlık. çok hızlı bir biçimde çevirisi yapıldı. bu seriyi türk manga sevenlere kazandırdığınız için kendi adıma teşekkür ediyorum. seri kesinlikle seinen mangalar sıralamasında ilk üçe girer. konusu,hikayenin gidişatı bambaşka yerlere gitti tahminlerimizin ötesine geçti. karakter tasarımları muazzam derece iyi arka planı tamamen doldurulmuştu. seride gidişatı pek fazla etkilemeyen karakterlerin bile bir geçmişi vardı. seride kim villian kim iyi karakter resmen anlayamaz olmuştuk. shira gibi manga aleminin gelmiş geçmiş en sayko karakterini tasarlamak.kagimura gibi karizma abidesi bir karakter çıkarmak müthiş zeka gerektiriyor.zaten mangaka güç dengelerini o kadar iyi ayarlamışki manjinin ölümsüz olması serideki güç dağılımını hiç etkilememiş. muazzam bir güç kısma performansı sergilemiş. sadece makie'yi biraz abarttığını düşünüyorum okadar. anotsunun kılıç ustalığı,felsefesi müthiş yansılıtılmıştı. en son çizimlerine değinmek istiyorum çünkü çizim tarzı kesinlikle benim manga listemde 1 numaradır. bu kadar vahşet dolu seriyi hiroaki samura resmen şiirsel ve sanatsal bir esere dönüştürmüş. kesinlikle okuduğum en iyi mangalardan biridir.
 

Reversi

Okuyup bitirdiğim en iyi manga serisiydi.Emeği geçen herkese önce teşekkür ederim.
Serinin iyiliği, kötülüğü kesinlikle tartışılmaz.
Bana göre manga 2 kısımdan oluşuyor,Anatominin mükemmelliğinden öncesi ve anatominin mükemmeliğinden sonrası...
Özellikle mangakayı tebrik etmek lazım.Ölümsüzlüğü bu denli güzel kullanılabileceğini tahmin etmezdim.
Anatominin mükemmelliğini neden bu kadar beğendiğimi söylecek olursam.Hiçbir şey olmasa bile brando'nun yaptığı deneyler ve insan katliamı fazlasıyla yeterken,Bunların üstüne birde Anotsu arkın sonunda 2 genç kızdan etkilenip,4 ıtto-ryu güçlü üyesiyle neler yapabileceğini,Manji gibi ölümsüz olan shira'nın ne kadar psikopatlaşacağını,Habakinin görev bilinciyle masun insanları bile katledebileceğini bize gösterdi bu ark.Ve daha sayamadığım onca olay bu arkla başladığı için en beğendiğim ark olduğunu söyleyebilirim.Sözün özü,her şeyin başlangıcı olarak bu arkı görüyorum
Manganın diğer güzel yanı ise,klasik romantiğe bağlamaması,Bir ara habakinin kızı ile magatsu arasında bile bir şeyler olacaktı.
Sonuçta ne habakinin ne de anotsunun soyu kaldı ortada.Kesin net bir şekilde bitirdi mangaka
Bi' 10 yıllık bir zaman atlaması bekliyordum.Lakin 90 yıl ağır oldu.
Şimdi düşünce Manji Rin yerine anotsuyla önce karşılaşsa efsane şeyler olabilirdi.
Habaki hatası ise fırsatı varken mugai-ryu ile ıtto-ryu'nun kökünü kazıması gerekirdi.Rokki-dan mugai ryu'ya göre fazla havada kaldı bence.
Son olarak güç sıralamasında Sori sensei tam olarak nerededir.
 
Seriye dair denebilecek her şeyi arkadaşlar söylemişler zaten. Çok güzel bir şekilde de bitti. Güzel yerde güzel bir biçimde bitirdi fazla uzatmadan. Sonuç olarak Makie'nin sonu üzdü, çok severdim kendisini. Manji ve Anotsu adamdır. Habaki adam değildir
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık