Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 819: Kozuki Hanesi'nin Veliahtı Momonosuke

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    175
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koskoca Wano ? Wanonun Lideri [ Shogun ] bir Yonkou ile müttefik olmuş ve halkının Dünyaya açılmasını öğrenmesini istemiyor. Al eline katanayı git Shogun ile Kaidoyu indir o kadar kolaysa :D Tabi kide Luffynin eline bakacak serinin ana karakteri kahramanı Luffy ne bekliyodun ki ? Shanksmı gelip kurtarsın ?
Hayır bahsettiğim bu kadar güçlü bir yerin luffyinin eline baktığı :/ Kaido dediğiniz adam yonkou sen git bi amiral dövde kaidoya saldır.
 
Arkadaşlar lütfen bana Big Mom'dan dönüşte Kaido arcının başlayacağını düşündüğünüzü söylemeyin :/ Yani öyle düşünseniz bile söylemeyin ben bilmeyeyim :/
 
Luffy'nin Sanji Planı nasıl işleyecek acaba.
Öncelikle Pekoms Luffy ile kek adasına dönerken Luffy'nin yanında olduğunu tayfasından saklamaz. Olurda saklarsa Luffy'nin ilerdeki Müttefiki olma sinyalini vermiş olur.
-Diyelimki Luffy gizlice adaya sızdı ve sanjiye ulaştı. Uçarak dönerler tamam ama Sanji dönücem demez. Sonuçta dönerse yakınlarının kellesi hasır şapkaların gemiye postalanır. Bu yüzden olayı çözmeden dönmeyecektir diye düşünüyorum fakat çözümü zor gibi görünüyor. Oradayken madem evlilik olacak, o halde hepiniz benim emrim altına gireceksiniz deyipte milleti trolleyerek öldürebilir. Ayrıca Balık adam adasındaki hazinelerden birinde bomba vardı hatırlarsınız. O bomba luffy oradayken patlayabilirde. Sonuçta boşuna oraya konulmuş olamaz. Bu konuyu biraz daha çözümsüz hale getirebilir. Diğer yandan yazıtlardan birisi kek adasında bilgisini aldı luffy. Sanjiyi görür görmez direkt döneceğinide sanmıyorum. Bir kopyasını alması gerektiğini biliyordur. İşte yazıtın önemide burada ortaya çıkıyor bence. Çünkü o yazıt bu evlilikten daha önemli olabilir. Eğer yazıtı çalarsa Big Mom sanjiyi değil Luffy'i takar kafaya. Evliliği umursamaz bile.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık