10 metre en yapsa gelen şeyi hissetse gayet rahat kaçabilir.Abi kim olsa o özellikte o hale gelirdi bence. Engellenemez bir güç nerdeyse.
O şeyler aura olduğu için aura yı hissedip gyo ile engellenebilir ya da vücuta öyle bir ken yapar ki o şeyler zarar bile veremezler.Yok vücuda girince cisimleşiyor.
Haklısın öyleymiş ama bence genede zor değildi yenmek en ile direk kardeşleri hissedip saldırabilirdi aura sını savunmaya harcasaydı gene rahat dayanabilirdi bu söylediklerim aura sı çok olan kişiler için geçerli tabi.gyo odaklanmak bu arada.Hocam aura olarak gelmiyor o kadar anlatıldı, bölümü izle bir daha bence. Ayrıca gyo vücudun dışında oluşturan kalkan ama bunlar vücuda girmediği sürece cisimleşmiyor. Gyo yapmayı Killua'da biliyor niye yapmadı sence.
Sen kim olsa o yetenekten dolayı zorlanırsın demişsin fakat Netero veya Zeno gibi kişiler o yeteneği rahatça geçerlerdi Killua Gon gibi amatörler zorlanırdı.Karıştırmış olabilirim.Neyse suya giremezdi yine de kandan dolayı balıklar saldırırdı.
Hacı yapma etme sövdürtme şimdi tüm seriye ne Ging'den güçlüsüEn güçlüsü o diye biliyorum ama emin değilim. Bu arada Kite bir şey değilmiş demek kiDüşmanlar gerçekten abartılı güçlü bu bir gerçek ama onların yenilmesi de bir o kadar zor oluyor. Bu arada yanlış değilsek Ging'ten de güçlü görünüyor
Bu arada son bölümde tekrar gördüm özel yetenek HxH'da çok değerli. O balıklar normal olarak güçsüz olsa bile yetenekleri sayesinde killua'yı ne hale getirdiler.
Tamam işte bizde en kullanamadığı güçsüz diyoruz.Bundan önceki bölümde Killua'nın en kullanamadığı söylendi zaten. Yok en kullanmadı. Kullansa şöyle kullansa böyle. Kullanamıyor abi açıkça söylendi bu.