Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 17 27.9%

  • Kullanılan toplam oy
    61
Stannis'i öldürecektiniz madem, herifin kişiliğine ters hareketler yaptırıp öldürtmeseydiniz keşke. Şimdi Brienne kahraman olarak görülecek hak etmediği şekilde. Westeros'taki en iyi komutanlardan birisi o kadar orduyla kuşatmaya mı çıkar ne kadar aptalca bir kurguydu, üstüne Melisandre'yi Sur a yollayıp, Jon Snow'u öldürtüyorlar, mikeyim böyle kurguyu arkadaş!
 
Sen paralı askerlerin önünde kızını yakarsan kaçarlar tabi.Üstüne sana karşı savaşırlar.Stannis daha güzel şekilde çıka bilirdi seriden ama sevilip de kim düzgün öldü.Sansa ya daha daha gıcık oldum gereksiz ölmedi gitti.Kalisi ye dönersek geçen hafta dediğim oldu.Lekesizlerin sayı savaş için azdı,daha da azaldı.Ama dohtraki neyse isimleri işte,ilaç gibi buna.Şehir de oturup bir nane öğrenemez bunu gördük.En azından savaşçı kabile ile fatih olur,cüce ile falan bir şekil yönetimi öğrenir.Olması gereken oldu,savaş gücünü arttırdı.Arya öldürme konusunda çok sağlam olmuş.Yüz kullanmayı da öğrenmiş.Ama kurallara karşı geldi sanırım,gözleri gitti.Belki düzelir en azından sağlam yerde.Gelelim karga lord pice.Baya mantıklı işler yaptı ama anlayacak insan yok karşısında.Sonucunu da gördü.Olaylar da şekillendi.Daha önce konuştuğumuz azor ahar jon oldu.Bu kızıl hatun bunu diriltecek.Sonra elinde ki özel kılıcı lightbringer yapması gerekecek.Burada sanırım devreye sansa giriyor.Sevdiği kişiyi öldürmek.Yeniden dirilmiş,elinde lightbringer olan jon,kaleye geri döner,yabanileri toparlar gelir winterfeli alır.Şuan senaryo için ucu açık o ve sakat kardeşi kaldı.Bakalım artık Bize de beklemek kaldı.
Kraliçe için çok şey düşündüm de senaristler lafa gerek bırakmamış.
Azor ahai teorisi konusuna gelirsek Jon hakkinda sevdiği biri öldü zaten.Ygrette'ten fedakarlık etti nöbet için ve kız öldü.Sevdigi biri ölmesi gerekiyorsa o anca Arya olur sansa ile o kadar iyi değiller zaten.
 
son bolum bana mi cok ama cok sacma geldi yoksa kitapta boyle mi ilerliyor?
cevap yazmak isteyen lutfen spoiler icine alsin, sorun degil spoiler benim icin artik cunku boyle sacma bir son beklemiyordum. ( cercei'nin butun yol boyunca yurumesi falan )
 
son bolum bana mi cok ama cok sacma geldi yoksa kitapta boyle mi ilerliyor?
cevap yazmak isteyen lutfen spoiler icine alsin, sorun degil spoiler benim icin artik cunku boyle sacma bir son beklemiyordum. ( cercei'nin butun yol boyunca yurumesi falan )
stannis'in yenilmesi hariç kitaba aykırı pek birşey yok ufak ayrıntılar dışında. stannis'in savaşı kitapta daha başlamadı.

kitapçı olarak bu sezon diziyi baya beğendim :D bundan sonra ben de izliyorum diziyi
 
dizi ile kitap cok ayrilmamis demek
dizi, kitabı bazı yerlerde geçip bazı yerlerde yakaladı. dizide bazı şeyler eksik. ya da hala gösterilmedi. ama sezon içinde olaylar biraz farklı ilerlese de sezon finalinde neredeyse hepsi aynı noktaya vardı. belki de dizi yapımcıları kitapta olabilecek olayları daha erken gösterdi
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık