Sen şimdi tatlı bir uyku çekersin.
Dursun Başkan devre arası ayarlayacak, Fener şampiyon olamaz. Lookman falan gelir, rahat.Eğer fenerbahçe maçı da kaybedilirse yaşanacak olası senaryo ektedir
Bizim oğlan yenildiler diye üzülüyor amma yapacak bişey yok, karşı cenahtan sonuçtaSen şimdi tatlı bir uyku çekersin.
9 puanla bile yüksek ihtimal ilk 24'te tamamlıyor, 10 puanla da garantiliyor gibi bir durum vardı geçen hesaplıyordu Uğur Karakullukçu.1 puan alınır Atletico maçı devre arasından sonra birde sakat filan kalmaz takımda. Osimhen gidip yine afrika köylerinde sakatlanmazsa turnuva dönüşü oynanacak ŞL maçları.İlk 8'i bırak. İlk 24 de yalan oldu sayılır. Monaco dışında yenebiliriz diyebileceğin takım yok o da deplasmanda. Maç özelinde Okan'lık bir durum yok. İlkay ve Sara iyi maç çıkarması gerekirdi ikisi de kötü oynadı. Özellikle İlkay.
İcardi zaten çoktan araplara kakalanması gereken bir topçuydu. Onun yüzünden başka adamda almadılar.
Geçen seneye göre 12 puan da güncel duruma pek bakmadım.9 puanla bile yüksek ihtimal ilk 24'te tamamlıyor, 10 puanla da garantiliyor gibi bir durum vardı geçen hesaplıyordu Uğur Karakullukçu.1 puan alınır Atletico maçı devre arasından sonra birde sakat filan kalmaz takımda. Osimhen gidip yine afrika köylerinde sakatlanmazsa turnuva dönüşü oynanacak ŞL maçları.
Kalan 3 maç da puanın garanti olmadığı maçlar. En garanti maç buydu, bundan en az 1 puan şarttı. Şu an liverpool maçında gelen ekstra 3 puanın kredisini yedik bir nevi9 puanla bile yüksek ihtimal ilk 24'te tamamlıyor, 10 puanla da garantiliyor gibi bir durum vardı geçen hesaplıyordu Uğur Karakullukçu.1 puan alınır Atletico maçı devre arasından sonra birde sakat filan kalmaz takımda. Osimhen gidip yine afrika köylerinde sakatlanmazsa turnuva dönüşü oynanacak ŞL maçları.
Kalan 3 maç da puanın garanti olmadığı maçlar. En garanti maç buydu, bundan en az 1 puan şarttı. Şu an liverpool maçında gelen ekstra 3 puanın kredisini yedik bir nevi


