Loki denizlere açılmıştı. Orası Fisher Tigera bağlanacak gibi. Kapışmış olabilirler gibime geldi. Tiger da o meyvenin peşinde olmuş olabilir belki. Tigere güç retconu gelecek sanırım Yonkou vari çizilebilir Loki ile kapıştıracaksa özellikle. Marijeoisi basan adamın o kadar güçsüz gözükmesi hep garibime gitmişti.
Fisher Tigerin MJ bastiğı falan yok, kaçıyor, sonra geri dönüp yakıp gidiyor. Onu kurtaran da Shanks çıkmış. Prime Jinbeiden güçlü oldugunu bile sanmiyorum. Lokiyle hele hiç kapışamaz.
Shanks kutsal şövalye ise ve yenilenme gücü varsa ona rağmen Teach buna kalıcı yara bırakabildiyse ( o dönemde ) Teach Marconun dediği gibi sıradan bir insan çıkmayacak . Zaten 2 meyve de yiyebilmesinden belli . Teach çok merak uyandırdı la .
Yanlış okumadiysam Shanks yeni Şövalye olmuş. Yani Teachin yaralamasindan sonra mühür yaptirdiysa iyileşmemesi normal olur.
Yani Mihawk ve Shanks düello atarken, Shanks'ın yenilenme özelliği mi vardı ?
Belli değil.
--Mühür nasil yapiliyor,
--nasil bozuluyor,
-- mührü IMin kendisi mi yapiyor,
-- her mühür sahibi IMi bizzat taniyor mu
-- mühür sahibi mührün yetenegini kapatabiliyor mu
Bir sürü bilinmez var.
İşin ilginci, Shanks yenilenebiliyordu ise,
kolu niye geri gelmedi? Denizde olduğu için mi acaba? Denizde ölümsüz değiller mi acaba?
--Yenileniyor mu belli degil,
--O sirada mühür var mı belli değil
--Mühür denize girince silindi mi acaba
Xebec, Roger, Shanks çok özel karakterler yahu. Seri için Nikadan sonra en değerli karaktler bunlar . Joyboy - Davy Jones u saymazsak.
Not : Mihawk kumda oynasın
@Dracule
Neye göre özeller ? Neye göre en değerliler ?
Fanım desene sen şu işe
Bana göre çer çöp karakterler, kader yazilmis bir kere, Xebec olmaz Ahmet olur, Shanks olmaz Mahmut olur, sonuç değişmez, NIKA gelecek Dünyayi kurtaracak. Saydigin adamlar figüran sadece
