Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1158: Rocks, Harald'a Karşı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 56 68.3%
  • Orta

    Kullanılan: 20 24.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 6 7.3%

  • Kullanılan toplam oy
    82
Roger Joy Boyun hazinesini buldu onu paraymış ve kendi hazinesiymiş gibi lanse ettirdi. Ondan dolayı kendisine Korsanlar Kralı ünvanı verildi. Buggy halkın gözünde Korsanlar Kralı olacak bir şekilde Hazinenin hem maddi hem de bilgi içeren yönü olabilir. Buggy para yönünü alır asıl gerçek kral Luffy olacak gibi Joy Boyun varisi olarak.
 
İşte bu yüzden Kk ünvanı bir güç ünvanı değildir.
Gene sadece güç değil.Şöhret ve zenginlik de var.Ben şunu diyorum:Korsanlar kralı olmak için One piece'i bul,yeter.Roger seviyesinde olmana gerek yok.Mesela Luffy şu an Kaidou'nun direk altında bir seviyede.Son yol poneglifini bulduğu anda One piece'i bulmuş olacak ve Korsanlar Kralı olacak.
+1

Roger hiçbir zaman en güçlü diye anılmıyor

Üstüne Rogerın kendi beyanı da yok, yani adam 1 kere bile en güçlü benim demiyor

WB MFde her zaman en güçlü olamam diyerek döneminde en güçlü olduğunu belirtiyor

Kaido beni ancak JoyBoy yener diyerek döneminde en güçlü olduğunu belirtiyor

Rogerın 1 tane bile böyle beyanı yok,

Rogerın kendi seviyesine dair tek beyanı çöp denizcileri dövdükten sonra siz gelmeyin Garp veya Sengoku gelsin demek, bu da zaten onu en güçlü yapmıyor, aksine en güçlü olmadığı teyit ediyor.

KK olmak Rogerın ve halkın kabul ettiği üzere Roger döneminde tüm adalara ayak basmakla olan bir iş.

Şuanda ise Roger döneminde olmayan OP yarışı var.

Roger OPu bulunca KK olmadı ancak şuan OP yarışı olduğu için OPu bulan KK olacak

Aradaki fark bu.

Özetle, Rogerın güç yönünden zirve olduğu tamamen Lütfüfanların zırvasıdır.

Roger kadar güçlü olmadığın sürece denizde 4 poneglifi bulup istediğin gibi seyahat etme şansın yok.
Rogerın KKlık yolculuğu

1 WBye secde et yazıları okuyabilen tek kişiyi tayfana al

2 Red Ponenin birini BMden çal (öyle Brookun çaldığı gibi falan değil, hiçbir mücadele yok)

3 Red Ponenin birinin yerini tayfadaki minkler söylesin

4 Red Ponenin birinin yerjni BAAda başka bir Ponenin yaninda kolayca bul

Evet Roger kadar güçlü olmak lazım, yersen :)
 
Denizcileri öldürdü?
Luffy bir karakteri bile öldürmedi.Orange Town,Alabasta,Water 7 , Dressrosa,Wano vb yerleri kurtardı.Luffy kimseyi öldürmez sadece hayallerini öldürür.
Pembe manga konseptinden dolayı açıkça öldürdüğü kimse çizilmez tabi, muhtemelen bundan sonra da çizilmez, luffynin darbelerine maruz kalıp yaralananların arasında normal şartlarda sakat kalmış yada ölmüşlerin olması daha gerçekçi olacağı için o şekilde yazdım.
 
Sayfaya baksan göreceksin yüzlerce olduklarını ama sen bilirsin.
Korsan adasında olduklarına göre belli bir seviyede güçleri vardır. Kyo'ya denk gelenler, burada çok yaşamazsın, diyordu.
Ne yüzlercesi? Yüz tane atam işaretleyemezsin o panelden Bir de yüzlerce diyorsun.
Kaçtıklarını neye göre söylüyorsun, aksine Shakky için hepsi normalden on kat daha güçlü savaşmıştır derim ben de o zaman.
Ben de Shakuyaku'ya olan ilgileri yüzünden fark edememişler derim o zaman? Hepsinin dikkati 10 kat dağınıktır o zaman. Ki Xebec'in dikkatinin Shakuyaku olmasada dağınık olduğunun vurgusu yapılıyor. O sırada Xebec çok başka şeylere dalmıştı.
Xebec aferin diyor zaten. Nasıl girdin içeri, kapının önü mahşer gibi, diyor.
Ne aferini? :hhh: Bir bana sayfaya baksan diyorsun.
Olay, Roger'ın o kadar adamı yenerken bunu diğerlerinin fark etmemiş olması. Luffy'ler, adanın öbür ucundaki ryo'yu fark ediyorlardı...
İşte Shakuyaku yüzünden milletin dikkati dağınıktı. Ryo'dan farklı olarak Roger hakisizi indirmiş işte 5-10 kişiyi. Madem fark etmek bir kriter, Roger bara girdikten sonra Newgate gürültü sebebiyle bardan çıkmıştı. Roger neden onun çıktığı fark edemedi?

Ada mı keşfetmiş? İm'in odasına kadar giren adamın adasından, korsan adasından haberleri yok muydu yani o zamana kadar?
Başka görevdeyken o adada konakladık, kaynakları zengin falan , beklenmedik bir şekilde keşfettik diyor Kızıl saçlı hatunlarla takılırken denk geldim diyecek hali yok ya.
Bak kısım çok komik, çünkü Garling'in keşfettim dediği Tanrı Vadisi ile Xebec'in mekanı olan Arı Kovanı adasını aynı ada sanıyorsun.
Garling'in poz kesmesini çok önemli iş yapmış gibi anlatman garip. Adamın yaptığı kasıtlı bir şey bile yok.
Senin Roger'ı bara gitti diye övmenden daha garip değil. Yaptığı kasıtlı şey yok mu? ADam kasıtlı olarak bir adanın zenginliklerini ve o adanın halkına katliam yapama fikri sunuyor Gorosei'ye, ne demek kasıtlı bir şey yok.

Gorosei'nin iknası için de tanrı vadisi, insan vadisi fark etmiyor zaten sürekli yapıyorlar bu katliamı.
Hayır gayet fark ediyor, dedikleri av bile 2 yılda bir yapılıyor. Av'ın yapılacağı ada Dünya Hükümeti'ne bağlı olmaması gerekiyor. Yani belli koşullar ve zaman aralıklarında yapıyorlar bunu. Eğer dediğin gibi olsaydı, Garling der demez Av'ı başlatırlardı.
 
Bölümün adı Rocks vs Harald ama iki kılıç tokuşturma ve bağrışmalar sonrası gösterilmeyen bir savaş ve sonuç bildirimi. Böyle anlatı tarzı bir savaş şoneni çizmek muhteşem olmalı. Bana birkaç asistan versinler ben de çizeyim. Her şey söylenti, her şey oldu bitti. Zaten Loki babam nasıl öldü diye konuya bir girdi Şakki'nin aşk üçgenini dörtgenini falan okumaya başladık. Oda ne yapmak istemekte, nereye varmaya çalışmakta acaba.
 
Güç fetişizmin yüzünden Onepiece gibi sıradan bir mangayı bile doğru yorumlayamıyorsun

buggy güçlü mü ? Raftele gittiği duyulursa kk olmayacak mı xD
Komedi resmen ya :)

O yorumda attigi sahnede Luffy Amiral ve Yonko indiremezsem KK olamam diyor,

Roger öldüğünde Luffy daha portakalda vitamin bile deģil, Luffy adlı fasulye KK nasıl olunacağını nerden biliyor, basitçe halk dilinde duyduğu zırvayı tekrarlıyor. :)

Bir de yoruma Rayden eğitim aldı yazmiş Rayden duyduya getiriyor :)

Roger zamanında Yonko mu var,
Roger hangi amirali yenmiş,

E. Oda sazan avı yapıyor, Luffyfanlar da düşüyor hemen :)
 
Güç fetişizmin yüzünden Onepiece gibi sıradan bir mangayı bile doğru yorumlayamıyorsun

buggy güçlü mü ? Raftele gittiği duyulursa kk olmayacak mı xD
Aynen usta güç fetişizmi. Oda'nın çizdiği KK imajı ile ilgili değil. Roger'ın KK olmasıyla Buggy'nin olacak olması bir değil. One Piece adı bile Roger'dan sonra oluşan bir şey. Adam 800 yıl sonra bir ilki başarıyor. Bu adam sadece adadan adaya giden bir gezgin olsa adaları fethetti denilmezdi. Zenginliki hazine ve güç hepsini elde eden adam olarak geçiyor. WB bu adamla denk savaşıyor diye övülüyordu. Aynen ben güç fetişizmi yapıyorum. Göreceğiz bakalım kim yanlış yorumlamış.

Luffy gerçek KK böyle yapardı diyor. Kimden öğrendi bunları? Ray'den değil mi? Ray Roger'ı boş yere övecek kadar boş boğaz biri mi? Göreceğiz yakında bakalım.
 
Bölümün adı Rocks vs Harald ama iki kılıç tokuşturma ve bağrışmalar sonrası gösterilmeyen bir savaş ve sonuç bildirimi. Böyle anlatı tarzı bir savaş şoneni çizmek muhteşem olmalı. Bana birkaç asistan versinler ben de çizeyim. Her şey söylenti, her şey oldu bitti. Zaten Loki babam nasıl öldü diye konuya bir girdi Şakki'nin aşk üçgenini dörtgenini falan okumaya başladık. Oda ne yapmak istemekte, nereye varmaya çalışmakta acaba.
Sorsan Gildartza Shanks çakması derler, Gildartzın verdiği heyecanın 10da birini veremiyor Shanks.

Battle Şonen çizmek hakkaten her babayiģidin harcı deģil.

E. Oda bu konuda en kötüsü bence.

Sıkışınca 3 gün 5 gün 10 gün dövüştüler diyordu Şimdi bir de repertuara offscreen dövüş ekledi.

Teach Lawı offscreen yeniyor
Xebec bir amirali offscreen öldürmüş oluyor
Xebec Haraldla offscreen kapışıyor
 
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık