Odanın yaptığı şakalara gülmüyorum
Bu yaptıklarıyla Kendisini ve mangasını komik sanıyor herhalde
Bu yaptıklarıyla Kendisini ve mangasını komik sanıyor herhalde
Teach bile şu anda dünyanın en güzel kadını olduğu söylenen Hancock karşısında bu durumda düşmedi. Shakky'de meyve gücü falan varsa ancak o zaman mantıklı diyebiliriz bunun için.Ya daha kötüsünü yapamaz diyorum, oda yine sasirtip çok daha kötüsünü yapıyor. Arkadaş biz bu adamları ilk kez görmüyoruz. 1156 bölüm oldu, eğer bu seride kadınların güzelliğinin böyle adamların uzerinde bu derece bir etkisi varsa bunu her yerde gösterirsin sadece Hancock yada shakkyde değil. Wb, Roger, bu adamları ilk kez görmedik. Bu karakterlerin kadınlara yönelik böyle bir zaafları ya zaaflarıda demiyelim kadinlara yönelik böyle bir arzulari varsa bir kaç panelde gemide normalde olmayan kadınlar yada buna dair birkaç aksiyon çizersin. Yada birkaç cümle sarf ettirirsin. Mesela bb bir panelde kollarını iki kadına dolamış gözüktü. Bb bu tepkiyi verse okeyim. Ancak sen kalkıp 1156 bölüm sonra bu olayı hikayenin merkezine oturtursan okuduğum şeyin tutarlılığıni sorgularim ben.
Mesele WB'nin yükselmesi değil, reislerin ölüp seviyenin WB düzeyine inmesi yani.Yalniz yanliş görmediysem o dönemlerde yani Tanrı Vadisinden 4 yıl önce ya da E odanin WBnin prime hali için söylediği yıldan 6 yıl önce deprem meyvesi var görünüyor.
WB bundan 6 yil sonra Prime haline gelecekse maharet depremde değil demektir.
Ben de diyorum bu zbaaaam sesi nerden geldi, meğer Lütfüseverler patlamiş@RedTeroR
Öyle olsa Tanri Vadisinde zirve oldu denir, Tanri Vadisinden 2 yil sonra degilMesele WB'nin yükselmesi değil, reislerin ölüp seviyenin WB düzeyine inmesi yani.![]()