Maazallah çocuğumuz luffye falan benzer.Bence one piece ile alakalı değil adam her anlamda korunun demiş
Bunların kim olduğunu bile bilmiyorum.Bu bölümde artık
kyou, babel
Gözükmüyodun usta nerelerdesin ya.Bunların kim olduğunu bile bilmiyorum.
Üvey evlat :/Sonraki bölüm buggy'i görürüz umarım. Herkes burada , o sabiî'nin ne eksiği var.
Saldırı var mı? var. İsabet var mı? Yok. Demek ki Garp’tan rahatlıkla kaçmışlar. Üstüne saldırı yaptılar mı? Yaptılar. İsabet ettirdiler mi? Ettirdiler. Hasar verdiler mi? Verdiler. Sen daha neyin savunmasını yapıyorsun?Vucuduna haki basıor etkilenmıor doru dürüst.
Dikkatleri başka yerde değil kaçıyorlar arkaları dönük gidiolar zaten garpla savaşırken saldırısından kaçmıyolar yani direk sırtlarını dönüp baybay dediler.
Garp fanına yakışır bir yorum. Wb squardo’dan niye kaçmadı diye sorulsa, k. Hakisi zayıf derler. Bu yüzden Garp fanlarıyla tartışmak pişmanlıktır. Engeli basıp rahatına bakacaksın.Denizci erleri: Garp-san saldırıdan neden kaçmadın.
Garp: Çünkü böylesi daha şeytani.
![]()