Eyyamcı hakem Vitoru attı ama razıyız.
Telden yazarken hiç bakmadım ya yoksa senin bizden olduğunu biliyorum, mesaj bilmeme engel oldu.Beni niye dışladın kardeşimGsliyim ben
![]()
Timsahı geri getirmek lazım, ilk maçta fb yenilir o da yine banlanır zaten.Sir Croco konuya yazmadığı sürece iyi gidiyorsunuz. Bu da önemli bir etken.
1000. sayfayı görmeden ligi bitirmeliyizSir Croco konuya yazmadığı sürece iyi gidiyorsunuz. Bu da önemli bir etken.
fm 23'te 17 yaşındaki vitor roque'yi her transfer etmek istediğimde, senin çalıştırdığın takım benim gelişimim için kötü tercih der ve 1-2 yıl içinde büyük bir takıma transfer yapardı.Eyyamcı hakem Vitoru attı ama razıyız.
Futbol aklı yüksek. Potansiyeli de yüksek. Acemiliği var tabi, yediği kartlar da acemiliğinden geldi. Bir sakatlık olmazsa ya da kariyer planlamasında büyük bir hata yapmazsa 2-3 seneye zirve hücum oyuncuları ile anmaya başlarız. Henüz santrafor mu kanat mı olur emin olacak kadar izlemedim.fm 23'te 17 yaşındaki vitor roque'yi her transfer etmek istediğimde, senin çalıştırdığım takım benim gelişimim için kötü tercih der ve 1-2 yıl içinde büyük bir takıma transfer yapardı.
umarım 50 maç ceza alır, beter olsun.
forvet ama sağda da oynayabiliyor. barcelona'daki sakatlıklar ve lewa faktörü sağ kanada atabilir bir müddet vitor'u ama sağ kanadın sahibi lamine yamal olacak gibi duruyor. lewa sonrası santrafora geçer vitor roque.Futbol aklı yüksek. Potansiyeli de yüksek. Acemiliği var tabi, yediği kartlar da acemiliğinden geldi. Bir sakatlık olmazsa ya da kariyer planlamasında büyük bir hata yapmazsa 2-3 seneye zirve hücum oyuncuları ile anmaya başlarız. Henüz santrafor mu kanat mı olur emin olacak kadar izlemedim.