Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1097 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fikir D. Adamı dedik, anca gazete okuyor bi şey yaptığı yok dedik ama tüm bunların sebebi Oda'nın bu adamı sona saklamak istemesi. Egghead'in girişinde Vegapunk'un hatırasında da, Kuma'nın flashbackinde de hafiften gördük Dragon'u. Yavaş yavaş işleniyor geçmişi ve Devrimci Ordu'nun kuruluşu. Bu adam yüce bir amaca sahip ve dehşet güçlü çıkacak arkadaşlar. Monkey D. Dragon hisseleri için alım fırsatı.
 
Amiral olma ihtimali yüksek.Amiraller malum gorosei ve bunlarla 1-1 direk bağlantılı ve gerçekleri görünce dayanamayıp bırakmıştır.Garp ın amiral olmama sebebi bu bile olabilir.Bu şerefsizlere direk hizmet etmek istememiş.
 
Dragon'un meyvesi konusunda 2 ihtimal var. Ya aynı jenerasyon oldukları için 3 amirale de logia ya da Dragon'un farklı olduğunu vurgulamak için mit zoan.

Şu da yüksek ihtimalli. Dragon Aokiji'nin meyveyi yiyecekken denizcilerden ayrılır ve mit zoan yer. Dragon'un yiyeceği meyveyi de daha sonra amiral olan Aokiji'ye verirler. Bu noktada Aokiji'nin de Dragon'un da Akainu'ya ters karakterler olması ironik olmuş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık