Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hangi Şeytan Meyvelerini Yemek İsterdiniz?

One Piece evrenindeysem tercihim Logia olurdu her açıdan diğer türlere göre daha üstün eğer ki doğal zayıflığın yoksa meyve gücü olsa bile karşındaki haki bilmiyorsa seni yenemez.
Kizaru (Işık), Enel (Elektrik), Akainu (Magma), BB (Karanlık)
Logia dışında da Fujitora (Yerçekimi), Kaidou (Ejderha), BM (Ruh) ve Kuma'nın (Pati) meyveleri olabilir.
Gerçek hayatta da bunlar olabilir ama bunları savaş gücüne göre değerlendirdiğim için gerçek hayatta çok da lazım olmayabilir. Gerçek hayatta işimi görecek meyveler:
Viola (Görüş), Brulee (Ayna), Mansherry (İyileştirme), Law (Ope) bunlar iş görür.
 
Linlin’in meyvesi, Law’un meyvesi ( eminim benim enerjim daha fazladır ) ve tabi ki Marco’nun meyvesi.
Sıralamam Marco - Linlin - Law olur herhalde.
 
One Piece'de yok sanırım ama tahmin veya öngörü meyvesi gibi bir şey olsa çok işe yarar. (Kalbim ve mantığımda hala Rakı Rakı no mi var.)
 
Kullanıcısına ilahi vizyon sağlayan bir şeytan meyvesi çok güzel olurdu. Ayrıca Rakı meyvesi de güzelmiş.
İlahi vizyon bir anda seviye atlatacak bir meyve olurdu.

Rakı meyvesi Logia özellikli ve saldırısına maruz kaldıkça fiziksel aktivitelerinin ve akıl kontrolünü kaybettiğin bir meyve olurdu. Bence gayet etkili.
 
Hepsi leş bence. Shanks, Roger, Rayli, Mihawk gibi adamlara bakın. Şeytan meyveleri insanı sınırlandıran bomboş güçlerdir bana göre. Luffy sözde özgür olacağım diye takılıyor, ulan daha yüzemiyorsun özgürce, iki kelepçeyle mahkuma dönüşüyorsun, bırak denizlerdeki en özgür kişi olmayı, en mahkum kişi oluyorsun anında. Seri sonu Rayli’nin özgürlüğü > Luffy olacaktır. Hala da öyle. An itibariyle Rayli Luffy’nin hayalini yaşıyor.

Konu özelinde cevabım; OP serisinde Garp, Mihawk, Rayli gibi potansiyel olarak güçlenecek bir çar olacaksam, meyveyi asla tercih etmezdim. Sıradan bir köylü de olsam yine de tercih etmezdim, sakin bir hayat sürerdim. Kısacası, OP evreninde olsaydım herhangi bir meyveyi yemek istemezdim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık