Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tanrı yumruğu Kizaru'ya tek atmaz.Öldürür.Geç şu kafandaki dengeleri gerçek gibi yansıtmayı. Düzgünce yanıldım diyeceksin. Bunu bile diyemiyorsun.
Big Mom kalbur üstü kimseye tek atamadı. Kaido abanarak yaptığı saldırı Kinemonu öldüremedi.
Kaido gördüğümüz en güçlü Yonko, Zoro kemikleri kırık halinde karşıladı üstüne kalıcı yara bıraktı.

Aokiji Garp’tan Akainu WB’den tek yedi mi? Yemedi. Sonrasında Garp ve WB yokoldu zaten. Kizaru o darbeyi de Oda Luffy hiç bir şey yapamadı demesinler diye yedirttirdi. Yoksa onu da yemeyecekti. Kizaru’nun kalkamıyorum dediği söz şüpheli. Egghead’e geldiğinden beri bir çok ters davranışı var. Ben tek yiyip de hareket edemediğini sanmıyorum kendisi görevi yapmak istemediği için kalkmıyor. Yoksa Lütfü Lucci’ye tek atamıyor.
 
Kizaru'yu yalapşap geçti. Bu adamda uyanış olmaması bana hiç mantıklı gelmiyor. Lucci kadar yok mu lan bu adam? Uyanışı müthiş olurdu. Heyecanla bekliyordum. Gorosei için amirali harcadı Allah'ın belası. Artık amiral konuşmaya gerek yok. Top dedelerde.
 
Etrafı çizgi film tarzı esnetmek ne zamandan beri "Toon Force" olarak kabul ediliyor anlamış değilim. Olur da bir gün Luffy duvara tünel çizip içinden geçerse (veya ona benzer bir şey) ikna olabilirim ama şimdilik sadece kendisini ve etrafı lastiğe çevirme yeteneğine sahip, fazlasına değil.
Normal de haki ile zarar veremeyeceğin kimse yoktur hele ki kral hakisi kaplanmış saldırı ise ama luffy'ye haki işlemiyor kesikler harici bu bildiğin toon force olayı lastik oluyor yeniden bunun one piece evreninde açıklaması yok
 
Galiba Logialar zaten uyanmış meyve deyip konuyu kapatacak. Yoksa çok op oluyor. Düşünsene her yeri magma yapıyorsun. Ayak basacak yer yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık