Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Prime Mike Tyson MMA'de 70 Kilolara Karşı

Mike Tyson Kaçıncı Rounda Kadar Gelebilir?


  • Kullanılan toplam oy
    85
Khabib döver, boksörlerin güreşe karşı şansı yok.

Edit: Kilo farkını görmemişim bu haliyle döver tabi.
Kilo farkı olsa da güreş alır. Doğru yerden kapınca kütleye bakmıyor ama karşıda ki de mike yani .d vurduğunda komaya sokabilecek biri. Mike yerine standart bir ağır siklet olsa mma de khabib alır derdim
 
Kilo farkı olsa da güreş alır. Doğru yerden kapınca kütleye bakmıyor ama karşıda ki de mike yani .d vurduğunda komaya sokabilecek biri. Mike yerine standart bir ağır siklet olsa mma de khabib alır derdim
Bu kadar fazla kilo farkında Tyson'a şans vermezsem ayıp ederim.

Ama anket evlere şenlik olmuş xD
 
Olayı salt boks açısından değerlendirirsek bence boksun goatı.Muhammed Ali bile kendisiyle aynı seviyede değil.Ali'nin boks dışındaki hayatı onu çok farklı yapıyor olabilir ama dediğim gibi olayı salt boks açısından değerlendirirsek Mike boksun vücut bulmuş hali.
Stil olarak boksörler dışarda dövüşen(out-boxer) ve içerde dövüşen(in-boxer) olmak üzere ikiye ayrılıyor. Mike'ın boksun vücut bulmuş hali olduğunu söylerken ne demek istediğini çok iyi anlıyorum çünkü kendisi benim gözümde Joe Frazier'la beraber içerde dövüşme stilini zirveye çıkardılar. Bu stil Ali gibi rakiplerinin etrafında ayaklarını iyi kullanarak dans eden dışarda dövüşme stilinin aksine direkt olarak rakiple kafa kafaya, yumruk yumruğa mücadele etmeyi içeriyor. Bu yüzden ben de boksun ruhunu daha iyi yansıttığını düşünüyorum. Ancak Ali'den daha iyi olması konusunda katılamayacağım çünkü ikisinin de zirve dönemlerinde olduğu bir karşılaşmada Ali Tyson'ın etrafında sabahtan akşama kadar dans ederek solunu suratına suratına indirerek maçı puanlara götürerek alırdı. Tabii ki Tyson mutlaka içeri girip darbe indirmeyi başarabilecektir, kendisinin ayaklarını kullanma seviyesi bunun için fazlasıyla yeterli. Ama Ali sadece hızdan ibaret değil. Bu adam Foreman'ın, Shavers'ın yumruklarına, Frazier'ın sol kroşesine(1 firesi var) bile dayanıp bu kişilere karşı kazandı. Çenesi şaka değil kesinlikle. Evet Tyson bu isimlerden çok daha hızlı ama güç konusunda rakip olabileceğini düşünmüyorum. Yanlış anlaşılma olmasın Ali'yi epey epey zorlardı.
 
Senaryo 1
Kaan:Hadi başlayalım.
Mike Tyson'ın bacağını kapacakken,Mike direk alttan yumruğu indirir.Kaan bayılır.

Senaryo 2
Kaan:Hadi başlayalım.
Mike Tyson'ın bacağını kapıp indirmeye çalışırken, Mike böbreğe kuvvetli bir yumruk indirir.Kaan'da böbrek yetmezliği başlar.

Senaryo 3
Kaan:Hadi baş....
Mike Tyson yumruğu indirdi bile.Kaan bayılır.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık