Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1089: Kuşatma Altında

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 94 62.7%
  • Orta

    Kullanılan: 38 25.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 12.0%

  • Kullanılan toplam oy
    150
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu da çok garip...Füzyon reaktörü(Ana Alev) gibi ileri düzeyde gelişmiş bir silahı çalıştırabilecek enerji kaynağını yapabiliyorsun ama o 800 yıllık harabe robotu canlandırabilecek bir enerji kaynağı yapamıyorsun.

Peki Vegapunk füzyon reaktörünü çalıştırabilecek enerji kaynağını nasıl yapabildi? Yapabildiyse o robotu çalıştırabilecek enerji kaynağını nasıl yapamıyor?

Bana göre füzyon reaktörü için enerji kaynağı yapabilen birisi 800 yıllık robotu canlandırabilecek enerji kaynağını da yapabilir gibime geliyor.Çünkü füzyon rektörü neticede şu şekilde tanımlanmış: "Füzyon enerjisi, enerji üretmek için ısı üretmek amacıyla füzyon tepkimeleri kullanarak enerji üretildiği bir güç üretimi biçimidir. Füzyon tepkimeleri, daha hafif bir atom çekirdeğini birleştirerek enerji açığa çıkararak daha ağır bir çekirdek oluşturur. Bu enerjiyi kullanmak için tasarlanan cihazlara füzyon reaktörleri denir. Füzyon, güneşin enerji kaynağıdır. "

Sence Vegapunk o robotu bilerek canlandırmıyor olabilir mi? @Smoker

NOT: Füzyon reaktörüyle ilgili tanım Vikipedi'den alınmıştır.
Hocam bir enerji acığa çıkarmak o enerji kullanabilmek anlamına gelmiyor. Enerji patlaması yapabilmek daha kolay çünkü mesele o enerji kullanabilir limitlerde depolayıp ihtoyaç paydaşlarda açığa çıkarmak. Aksi olsa idi sonsuz fizyon bataryalar ya da nükleer batatyalar ile yapılmış araç ya da silahlar görebilirdik. Atom bombası yapmak atom pili yapmaktan daha basit olmasından dolayı bunu yapamamış olabilir. Koladan enerji üreten Franky varken koca Vegapunk bunu mu yapamıyor dersek evet haklısın ama realitede ki durum özeti bu.
 
"Hasır Şapka beni öldürecek!" dedikten sonra Panelde tüm tayfanın içinde Rob Lucci'nin çıkması beni yükseltti. "Acaba olur mu la" dedim içimden.
 
Böyle rezillik olmaz ya, Oda. Kaç yıldır bu savaşı bekliyoruz ama fazla ileri gidemiyor Kizaru reis. O uyanışı göstereceksin bize. :of:

 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık