Dostum sende Shanksçılık da var mıydı? Ona göre bonus artı yazacağımŞu garp haterlarının ağlamalarını gördükçe beni gülme alıyor
sabahtan beri sıvamaya çalışmaları ayrı güzel : )
umarım trollemedir yaptıkları yoksa durum daha vahim.
Ne trolu kardeşim Nika'yı sevmeye çalışan Alpamışlık mı gördünüz bizde@RedTeroR trol yapmıyor. Son derece ciddi.![]()
Birinde KK güvenmek zorunda kaldık. Diğerinde mevzu bahis Garp. Kendisi RTE'yi bile devirir sıkıntı yok jsjsjsjSandıkları terk etmeyelim.Seçim gecesine dönmesin olay, yedin bizi kral![]()
Onda da başka bir şeyler bulurlar baksana adamlar gayet memnunmuş şu performanstan.@RedTeroR Sonraki bölüm hemen gelse de fatihasını çabuk okuyup kapatsak hesabını, sıkıldım :d
Garp'ın performansı cidden tatmin ediyor mu? Yoksa Oda'nın standartlarına göre mi tatmin ediyor? Şu ana kadar pek Roger ve Wb dengi performansı göstermedi gibi geliyor bana.İçlerinden biri amiral olan 5 kişilik grupla tek başına dövüşen kaç karakter gördünüz daha önce. Meyvesiyle asgari ücretli denizci uçuran Wb'ye, kıvama gelmemiş çaylak tokatlayan Kaido ve BM'ye ölüp adamın çaptan düşmüş haliyle 1 vs 5 atmasını küçümsemek boş beleş haterlıktan başka bir şey değil.