Top lane lazım olursa haber ver.![]()
Sen de Işık Bekçisi kostümü var mıydı? :d

Top lane lazım olursa haber ver.![]()
Bu ve cenazeci Yorick var.Sen de Işık Bekçisi kostümü var mıydı? :d
![]()
TF iyiydi ama o kadar güçlü değildi. Lobilerde çok poro, ornn görüyordum. Özellikle Ornn'un 2-3 tane itemi fazla iyi. Trist oynayanlar da Lee Sin alıyordu.TFT'de Draven gerçekten çok güçlü ve gamechanger olmuş ama eğlenceli de bir yandan. Twisted Fate'den daha iyi en azından. Boardta 20 tane zeke görmüyoruz.
Favori kompun ne ?TF iyiydi ama o kadar güçlü değildi. Lobilerde çok poro, ornn görüyordum. Özellikle Ornn'un 2-3 tane itemi fazla iyi. Trist oynayanlar da Lee Sin alıyordu.
Zeri T hex kompu hem zevkli hem de güçlüydü. Geçen yama baya oynadım onu. Baron da keyifliydi ama güçsüzdü. Genel olarak poro veya ornn oynadığım için ne gelirse onu oynuyordum.Favori kompun ne ?
Lose streak bozulcak mı kalp krizi kompu he xdZeri T hex kompu hem zevkli hem de güçlüydü. Geçen yama baya oynadım onu. Baron da keyifliydi ama güçsüzdü. Genel olarak poro veya ornn oynadığım için ne gelirse onu oynuyordum.
Erkenden bulursan bir şekilde 30 stack oluyordu. Bulamazsan oyun boyu acı çekme ihtimalin yüksek.Lose streak bozulcak mı kalp krizi kompu he xd
Ben freljord'u çok beğeniyorum hemen hemen her kompumda açmaya çalışıyorum,güçlü geliyor bana xd
Bazen 5 levelde otomatik,bir 4 paralık hero geliyor ya.Ne gelirse,gelsin direk alıp oynarım.Erkenden bulursan bir şekilde 30 stack oluyordu. Bulamazsan oyun boyu acı çekme ihtimalin yüksek.
Freljord Aphelios'u ben de çok oynadım. İlk günler metaydı sonra bir anda düştü. Son 2 gün millet freljord Aphelios yerine 6 bastion Aphelios oynamaya başlamıştı yama gelince yalan oldu.
O durumda bazı herolar direkt seni ilk 4'e sokuyor. Rakibe gelirse de tam sövmelik.Bazen 5 levelde otomatik,bir 4 paralık hero geliyor ya.Ne gelirse,gelsin direk alıp oynarım.
Çok güzel oluyor xd