Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Trans Kadınların Kadın Sporlarında Olması Hakkında

Trans Kadınların Kadın Takımlarında/Müsabakalarında Olması Doğru mu ?

  • Doğrudur, Kadın Takımlarında/Müsabakalarında Olmaları Adil Rekabeti Bozmuyor.

    Kullanılan: 13 6.6%
  • Yanlıştır, Kadın Takımlarında/Müsabakalarında Olmaları Adil Rekabeti Bozuyor.

    Kullanılan: 167 84.8%
  • Kararsız

    Kullanılan: 17 8.6%

  • Kullanılan toplam oy
    197
Sansür gelmesine gerek yok. İnsanın kolay etkilenen bir yapısı olduğunu düşünüyorum. Neye maruz kalırsan neyle çok yaşarsan o sana normal gelir. Bence ister istemez degistiriyor etkliyor insanı. Hele genç yaşlarda daha etkili oluyor. İnsan rol model harbi seçiyor ister istemez.

Kimseye karışacak değilim. Ama sapkınlık her alanda bence. Sadece cinsel anlamda değil.
Bunun bir sapkınlık olmadığını anlaman gerekiyor. Çevrem de tonla lgbt üyesi insan var. Bir çok dizi ve filmi de izledim ve hala heteroyum. Bu öyle özenip tercih edebileceğin bir şey değil. Doğuştan geliyor.
 
İnsan romantik anlamda sevdiği birine neden cinsel çekim duymasın aseksüel değilse?
Sorun hem erkeğin hem kadını aynı anda romantik olarak sevebilmek. Bunu he dedin mi her şeye kapı açılır sinir kalmaz. Adam köpeğine karşı da romantik bir şey duyabilir. Yok mu var? Ama orada kaçamak cevaplar veriliyor. Rıza şartı aranıyor. Hayvanlar rızası olamaz çocukların rızası olamaz denilip kacılıyor. Geçen bir arkadaş ölmeden önce birinden rıza almaktan da bahsetmişti mesela. Bunun sınırı yok. Akla her türlü örnek geliyor. Bir cisim ile romantik bağ kurabilir.

Biseksuelleri burada ayrimamin nedeni onlar translar gibi ya da homoseksuller gibi görmemek. Trans olup biseksuel olanlardan da bahsetmiyorum.

Doğrudan kadın kimliğini kabul etmiş olup biseksüel ya da tam tersi erkek olduğunu kabul edip biseksuel olanlardan bahsediyorum.


Hani digerlerinin genetik faktörlerden psikoljik faktörlerden daha çok etkisinde kalmış olabileceğine ihtimal verdiğimden onlara olan bakış açım daha ılımlı.

Ama ota boka aşk diyip hem erkek hem kadınlarla cinsel ilişkiyi normal bulanlar gözümde sapkindir.
 
Bunun bir sapkınlık olmadığını anlaman gerekiyor. Çevrem de tonla lgbt üyesi insan var. Bir çok dizi ve filmi de izledim ve hala heteroyum. Bu öyle özenip tercih edebileceğin bir şey değil. Doğuştan geliyor.
Tam olarak doğuştan geliyor demek doğru değil ama öyle dizide görüp özenilecek bir şey değil. Mucize Doktor izleyen herkesin otistik olması gerekirdi aynı mantıkla, otizm de tam olarak doğuştan gelen bir şey değil.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık