Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Imparator Komutanları Amirallerin Meyvelerini Yeseydi?

Sizce Bu Meyvelerle Amiral Olabilirler miydi?


  • Kullanılan toplam oy
    86
Jack dışında hiç birinden bi halt olmaz.

Jack, kaybetmiş olsa da op evreninin gördüğü en sert adamlardan biridir. Minklerle günlerce gece gündüz savaşıp, iki amiralin olduğu filoya kafa attıktan sonra gelip Zunisha'ya sarması op evreninde görmeye alışık olduğumuz aksiyonlardan değil. Şanssızlığı kaybeden tarafta olmaktı, karakter tasarımı bana göre Sakazuki'den bile daha sert, dediğim gibi tek günahı kaybeden tarafta olmak.
 
Yok hiç de gözümde büyütmedim, adamın potansiyeli ortada. 12 saat mücadele etmedi mi bu adam? İki karakterde yumruk yumruğa dövüştüğü için bu dövüş bu kadar uzadı.

Kenbonshoku Haki'de serinin zirvelerinden, Busoshoku Haki'de yine Luffy'den üstündü. Adam silahlanma yapmış olduğu halde Luffy'ye hasar veriyor. Nasıl bu kadar görmezden geliyorsunuz anlamak mümkün değil.

Luffy önce Doflamingo'yu ezdi, Doflamingo'nun seviyesi en az YC3-YC2'ydi. Oradan önce Fujitora ile sonra Cracker ile dövüştü.

Cracker ile olan dövüşü de 10 saat sürdü. Meyvesinin sayesinde Luffy'ye 10 saat direnebildi ve iyi bir antrenman oldu. Luffy bu üç adamla kapıştıktan sonra bile Katakuri'yi yenebilmiş değil.

12 saat süren dövüşü görmezden mi geleyim? King ile Zoro toplasan kaç dakika dövüştüler? Dövüşün sonuna doğru ikisi de sınırıma yaklaştım dediler. Biri 12 saat boyunca savaşıyor bunu demiyor diğeri 15-20 dakika süren savaşı sonrasında böyle konuşuyor aynı seviyenin adamları olarak nitelendirilselerde King'in en zayıf YC1, Katakuri'nin de en güçlü YC1'lerden olduğunu anlıyoruz.

Al bak sana mangalardan kareler gönderiyorum.

Luffy vs Doflamingo

Luffy vs Fujitora

Luffy vs Cracker

Luffy vs Katakuri
İşte bundan bahsediyorum,ezberlemissin her seyi,bu kadar yazmaya değmez,aga.
Ben biliyorum Kata'nın seviyesini xD
 
yc1 seviyesinde hakisi olan adamı haki canavarı ilan ediyor. Dövüştüğü adam dövüşe yc3 seviyesi başladı zaten...
Halen ne anlatıyor ya? YC1 seviye Haki öyle mi? King'e Haoshoku açınca amiral ilan ettiğiniz Zoro 15 dakika dövüştü son iki dakikada kılıcına bütün Haki'sini basınca öleceğim diye kıvrandı durdu. YC1 seviye Haki dediğin Zoro ve King için söylenebilir. Katakuri'nin Haki'si bu ikisinden çok daha fazla.

Halen YC3 başladı diyorsun var ya yeminle şaşıyorum sana. Zoro, King ile dövüşmeden önce kimlerle mücadele etti de YC1 seviyeye yakın ilan ettin. Konu Luffy'ye gelince YC3'tü, Zoro'ya gelince YC1 oyyy sevsinler seni.

Doflamingo'yu yenmiş, Fujitora ile savaşmış, oradan Cracker ile kapışmış sonra koca bir orduyla mücadele etmiş ama Katakuri karşısında YC3 seviyeydi öyle mi?

Luffy, Katakuri karşısında zaten YC1 seviyeydi ya da o seviyeye çok yakındı çünkü yenmiş olduğu Doflamingo ve Cracker YC3-YC2 seviyeydi. İki tane bu kadar üst düzey kişiyi yendikten sonra nasıl oluyor da YC3 oluyor.

Doflamingo'nun, Jack'tan çok daha güçlü olduğu bariz. Queen mi yoksa Doflamingo mu daha güçlü orası net değil. Aynısı Cracker içinde geçerli meyvesi müthiş bir savaş gücü sağlıyor. O da Jack'ı çok kolay harcayacak potansiyele sahip. Queen ile de uzun uzadıya kapışabilecek biri.

Luffy her dövüşte daha üst seviyeye çıkıyor. Zorlana zorlana da olsa rakiplerini yenerek seviyesini artırıyor.
Senin gibi düşünenler ne derse desin Katakuri'nin seviyesi benim nezdimde YC1+ ile amiral ligi arasındadır.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık