Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1067: Punk Kayıtları

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 95 50.8%
  • Orta

    Kullanılan: 54 28.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 38 20.3%

  • Kullanılan toplam oy
    187
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle ki kafa kafaya değil aslında yine Vegapunk, Judge'ye göre daha büyük bir dahi ama zihnin alabileceği bilgi sınırlı olduğu için yediği meyveyle bu sınırı ortadan kaldırmış. Ne kadar okursa o kadar kafa büyüyor. Bu anlamda meyvesi çok iyi. Yaptığı onca icadıyla kendisini Queen gibi bir canavara dönüştürmemesi de anormal. Yapmış olduğu icatların seviyesi amiral ligi ama kendisine hiçbir şey almamış.
Tamam işte HDD desteği gelmiş meyveyle birlikte. Daha çok bilgi depolamış ve onları icatlarında kullanmış.. Meyvenin desteği çok büyük. Üstelik hükümetin kaynaklarınıda kullanıyor Vega. Judge tırnaklarıyla kazıya kazıya gelmiş. :D

Queen bence en doğru hareketi yapmış. Sevin ya da sevmeyin evrende ki en çok özelliğe sahip karakter. Franky'nin bir kaç model üstü gibi.
 
Lucci'ye, daha doğrusu hala Lucciden korkan Yonkou tayfası olmuş tayfaya aşırı gıcık oldum. Yahu senin kaptanın Lucciyi 2 sene önce devirdi onu geçtim daha yeni 2 yonkou devirdi hadi onu da geçtim yonkou oldu senin kaptanın. Hadi burada yok diye korkuyosan da, e Sanji var şimdiki gücüyle eski Lucci'yi 20 kere devirir, en fazla ne kadar güçlenmiş olabilir ki adam. Sanji artık 20 kere olmasa da en azından 1 Lucci'yi devirebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık