Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1063: Sahip Olduğum Tek Aile

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 158 71.8%
  • Orta

    Kullanılan: 41 18.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 9.5%

  • Kullanılan toplam oy
    220
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim tayfa'nın gözükmediği çoğu bölüm güzel oluyor Karasakal olduğu bölümler daha güzel Law'ı alıp hapsederler Moria Cobby Kuzan var daha bunlarda bizim tayfanın yanında olacaklar Law'ın tayfa ölür burda Law'da teke gidecek hapisde açar gözünü sonra gelir bizimkiler herkezi kurtarır Law'da artık hasırşapka üyesi olur.
 
Bölüm güzel hoş da Luffy ile Law rotalarını takas etseydi aşağı yukarı 100 boş bölümden kurtulmuştuk. ah ah


Law Linlin ve Kaidou'yu hakileri yüzünden ışınlayamıyordu. Haki çok yüksek ihtimalle Sugar'ın dokunmasını da engelleyecektir ama haki tutup tetikte olmak gerekebilir bunun için.
Bence ya dönüşüm sırasında ya da dönüştükten sonra etkiyi geçirir. Oyuncak olduktan sonra bu etkiyi düzeltebilecek kadar hakisi olan kimseyi görmedik bence.
 
Oda’nın çok güzel bir dünyası var. Dünyadaki öbür güçler bizim ana karakterlerimiz dışında birbir ile çatışınca (biz fanların dış dünya bölümleri dediği şeyler) çok hoşuma gidiyor. Sanki dünya ana karakterlerin etrafında dönmüyormuş izlenimi veriyor.
 
Law inşallah canlı kurtulur sadece pıneglifleri kaybederek. Belki o karasakal tayfasından birinin kalbini, karasaka tayfası da onun kalbini rehim alabilir ve poneglifleri teslim etmek üzere anlaşabilirler.

Yoksa allahtan Law’a rahmet. Law’ı iyi bilirdik.

Şaka makaTeach’in 3.meyve Op Op mu olcak acaba.
 
Sakazuki, Bonney'i muhtemelen Kuma'nın kızı olduğu için serbest bıraktı. Bizim tayfanın güçlenmesi ve Sunny'nin korunması da Kuma sayesinde. Devrimci ajanı olarak hükûmette çalışması da cabası. One Piece'i bulduktan sonra Raftel'in dört bir yanına heykeli dikilmeli Kuma'nın. Lazerine yandığım, olmasaydın olmazdık.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık