Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1063: Sahip Olduğum Tek Aile

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 158 71.8%
  • Orta

    Kullanılan: 41 18.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 9.5%

  • Kullanılan toplam oy
    220
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
law sevilen bir karakter artı olarak luffy ve kid ile birlikte seride yeni nesil korsanların önde gelen isimlerinden biri olduğunu belli etti.bb de luffy'nin son düşmanı potansiyelinde ve korsan olarak en büyük rakibi.ibre bb'den yana ama sOda bi liboşluk yapıp araya birilerini sokarak savaşı sonuçlandırmayabilir.benim istediğimde bu law çok iyi karakter.
 
Law serinin başından beri soğukkanlılığını elden bırakmayan devamlı garantici davranan herşeyi planlı bir karakter.Burada Teach'e hodri meydan kazanan herşeyi alır demesi çok şaşırtıcı böyle bir kumara girmesine şuan gerek var mı bilemedim.Tek kafama yatan senaryo bunlardan kaçamayacağız bari son savaşımı vereceksem cesurca vereyim düşüncesi ama yüz ifadesi bundan ziyade senden korkmuyorum seni burada yeneceğim gibi bir hava katıyor.Zaten ikisinden birisi kaybedecekse Teach'in Luffy'nin nihai rakibi olacağı için kaybetmesi imkansız.Teach tayfasını meyveyle donatmış serideki tek korsan gibi korsan olduğunu davranışlarıyla bir kez daha gösterdi.Önce tayfayı güçlendirdi sonra pudding gibi işlevsel bir karakteri kaldırdı şimdi elinde olmayan poneglyfleri Law'dan alacak ve one piece i bulmak için şartları Luffy ile eşitlemiş olacak.Hiç şansını zorlamıyor hiç riske girmiyor poneler için önce gidip BM ile sonra da Kaido ile savaşabilirdi ama hiç o riske girmedi bunu onun yerine en kötü nesil yaptı o da şimdi hazıra çökecek.Bu adamın normal şartlarda serinin sonunda kazananın Teach olması gerek yanlış hamlesi yok herşey planlı hesaplı maksimum başarı oranıyla ilerliyor ama işte seri bir shounen kahramanımız illa gül bahçeleri sunmalı :) Gerçek hayatta Luffyler Lawlar kazanmaz Teachler kazanır hayatın her alanında.İkili arasında ki final savaşı büyük ihtimal son adada gerçekleşecek.
Yanlışın var hep kolaya kaçan biri asla korsan kralı olamaz çünki hakisi zayıf olur, hakinin en çok arttığı anlar ölüm tehlikesi durumları ve bundan kaçınan Teachin hakiside tırttır.
 
Ace ile olan kapışmada Burgess, Stronger, Doc Q, Van Auger ve Lafifte vardı.

Law ile olan kapışmada ise Lafifte hariç herkes var.

Oda cidden çok leş yazarsın ya :D

Bu arada net Law esir alınıp Ace vol2 yaşanacak. Bu yazardan daha fazlasını beklemek onu yüceltmek olurdu.
O meyveyi esir almazlar, kaybederse net öldürürler.

Law için en iyi seçenek Teach ile anlaşıp ona yanlamak.
 
Law in ve kidin ve diğer supernovalarin faydasından tuvalet kağıdı bile olmaz.

Bizimkilerin serisi diye bu kadar da les olmasina gerek yok başka tayfanin.

Hadi BB yi karsilama imkanin olmaz ama 2 3 kişi burgesi ya da ne bileyim doctora falan saldirisn bir şey yapsın anasini satım.

Seride diğer tayfalar için gerçekçilik bitti gitti.
Zaten hiç şansları yoktu ama siz görmek iatemediniz , bir sonraki arc Sanji Lawbve Kidi geçer ve hatra şimdi teke tekte ikisinide alır.
 
Law'ın tek kurtuluşu bence kendini denize ışınlayıp denizaltısının kendisini denizin içinden kurtarmasını beklemek olacak.

Tamam denizin içinde hareket edemeyecek ama Karasakal'lardan başka türlü de kurtulamaz.
 
O meyveyi esir almazlar, kaybederse net öldürürler.

Law için en iyi seçenek Teach ile anlaşıp ona yanlamak.
Luffy'i tuzağa çekmek için esir alabilir. Az biraz tanıdıysa Luffy'i sevdiği biri için kolayca yemleneceğini biliyordur.

Law'ın yanlayacağını sanmıyorum Luffy ile o kadar vakit geçirip onun en büyük rakibiyle ortak olacağını düşünmem. Muhtemelen Poneg'i Teach'in adamları alınca savaşmak için bir neden kalmadı deyip ayrılabilirler uslu uslu :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık