Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Yamato İddiaları

Yamato Bizimkiler ile Gelsin mi?


  • Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrade gücü haki olmuyor mu olum kimisi irade diyor kimisi ryou mu ne diyordu wanoda hepsi çeşit çeşit mantrası kral hakisi vs iradeyle bağlantısı yok yani hakinin.Adam hakiyi kullandı ama isim belirtilmedi o zaman için çünkü karakterler daha hazır değildi.Senin timsahta zamanının populer karizma karakterlerinden olduğu için tekrar dahil edildi seriye.Bu kadar basit yok o zaman haki yokmuş diye hikaye anlatma haki vardı ama isminin haki olduğunu karakterler ile birlikte bizde bilmiyorduk irade deniyordu o güç deniyordu.Sonradan ismini koydu o gücün haki diye.
Sana bir şey demiyorum daha ben...
 
Oda serideki içi boş o kadar sayıdan sonra çoğunluğun beklentisine karşı ters köşe yaparak yine egosunu tatmin etmiş oldu.Bu ankettede zaten gelmemeli diyenlerin çoğunluğunun hali hazırda Yamato sevmeyenler olduğunuda kabul etmek gerek.Benimde gönlümde gelmesiydi.Tayfaya ayrı bir tat katacağı kesindi.Seri sonu artık büyük savaşta göreceğiz wano ekibini.
Yamato tayfaya katılmayınca varlığının hiçbir anlamı kalmadı.Neden çizildi bu karakter ? O kadar bölüm ve panel israfı...
Para için...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık