Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

E-kitap mı, Basılı Kitap mı?

Hangisini daha sık kullanıyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    100
tercih basılı kitap ama imkan olmayınca pdf falan okuyorum. aslında çok iyi ingilizceniz varsa library genesis'den her şeyi okuyabilme fırsatınız var hemde çoğu kitabın birinci baskıları da dahil
 
E mürekkep dediğin bu alet ise benim dediğim uygulama bedava, FbReader indirin bir .epub formatlı kitabı okuyun
ona o kadar para verilmemesi gerektiğini düşüneceksiniz.
Büyük be. Bana 6 inç yeter. Kobo glo veya onun muadili bir şeyi ilk fırsatta alacağım.
 
Son düzenleme:
Eskiden olsa hiç düşünmeden basılı kitap derdim. Şimdiyse biraz düşündükten sonra basılı kitap derim ama okuma vaktini sadece başkası araba kullanırken bulabildiğim için, telefondan okumak gözümü daha az yoruyor. Yoksa evinde büyük kısmı babasına ait olsa da bir odayı kaplayacak kadar kitap bulunan biri olarak e kitap bana uzak kaçıyor. Mecburiyetler...
 
Dostum dediğimi yap almazsın google play giriyorsun.
uygulamayı indirip epub açıp 15 20 sayfa oku beğenmez isen başka alete gerek duy.
Hacım ben yıllardır telefondan okuyorum zaten. Moon Reader Pro yüklü telefonumda. 2 sayfa önce telefondan okumaya ne kadar alıştığımı söylemiştim, Ama telefon ne olursa olsun göz yoruyor. E-ink teknolojisi direkt kağıdın dijital yapılmış hali, yani bir ekitap okuyucu normal bir kitap okumanın verdiği hissiyatı veriyor. Ekranından bir ışık gelmez, göz için daha iyi.
 
E-Kitap denen nanenin geleceği yok. Binlerce sayfalık kitapları elektronik olarak kimse okuyamaz.

Marcel Proust'un kitaplarını pdf olarak okumaya kalkanı acile kaldırırlar vs vs.

Basılı eserlerden devam yani.
 
Kesinlikle sesli kitap. E-kitapları sesli okuyan uygulamalar var ama çok verimli çalışmıyor maalesef. Kaliteli bir seslendirmen tarafından iyi bir mikrofonla ve uygun bir ortamda sesli kitap haline getirilmiş kitapları tercih ederim. Uzun yıllar ağır tempo ders çalışmanın yan etkisi olacak ki artık uzun süre bir şey okuyamıyorum. E-kitap da olsa basılı kitap da olsa gözüm rahatsız hissettiriyor.
 
Çoğu kitap için basılı hâlini tercih ederim. Hem emek hem de elektronik cihazlara daha fazla düşmemek ve kendime zarar vermemek için. Az kısmı da makale, deneme, yemek tarifleri vs. kısa yazılı olanlar için elektronik tercih ederim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık