Tartışmaya Kimiko'nun tutarsızlığı ile başlamadık mı zaten? Butcher'ın tutarsız olması ile ilgili bir şey demedim ben.
Evet, tutarsız bir davranış sergilemesini konuşuyorduk.
Tartışmaya Kimiko'nun tutarsızlığı ile başlamadık mı zaten? Butcher'ın tutarsız olması ile ilgili bir şey demedim ben.
Neyse... Bu gece bu kadar the boys yeterli sanırım.Evet, tutarsız bir davranış sergilemesini konuşuyorduk.
Soldier Boy otobüste olsa yaşlılara oturacak yer gösterir.Bunu buradan alın...
Yalnız Butcher'ın Ryan'ı kurtarması Ryan'ı sevdiğinden değil, Becca'nın hatrından kaynaklıydı. O kadar ilerisini düşünüp faaliyete geçmedi yani. Ayrıca doğru veya yanlış bir harekette bulunmasından ziyade karakterinin gereği olan davranışı sergilemesi şeklinde yorumlamak daha doğru olur.Butcher'ın orada daha akıllıca davranabileceğini düşünüyorum. Ayrıca, kötü birisi olma ihtimali milyarlarca insanı tehlikeye atabilecek bir çocuğu yaşatmaya çalışmayı hatalı görüyorum.
Yalnız Butcher'ın Ryan'ı kurtarması Ryan'ı sevdiğinden değil, Becca'nın hatrından kaynaklıydı. O kadar ilerisini düşünüp faaliyete geçmedi yani. Ayrıca doğru veya yanlış bir harekette bulunmasından ziyade karakterinin gereği olan davranışı sergilemesi şeklinde yorumlamak daha doğru olur.
Ulan ne çok yükseldin egoist zorbanın tekine ya. Teröristleri ponçik özgürlük savaşçısı olarak gören isveç halkını getiriyorsun akıllara.Soldier Boy 3-4 bölümle Homelander ve Butcher'dan daha fazla popüler oldu. Fişini çektiler. En güçlü diye anlatılan Homelander'dan daha güçlü çıktı. Sürekli en erkek benim diye gezen Butcher'a erkeklik dersi verdi. Haha.
Çok dramatik davranmaya gerek yok. The Boys kademeli olarak sıçıp son bölümle noktayı koyan bir eser değil. 24 bölümün 23'ünde sanat yapmışlar kaliteyi korumuşlar. Son bölüm ağızda kekremsi bir tat bıraktılar. Çok yapay geldi olmamışlık hissi var. Butcher'ın yaptığı şeyde zerre sıkıntı yok bu karakter zaten buydu başından beri, o noktada da yapacağı icraat bu olurdu yaptı. Her şeyi karısı için başlatmış adam karısına o ölürken verdiği sözü tutar ki karşıda zalim, kötücül bir kuvvet yok bebe var. Çizgi romandan bu kadar uzaklaşmaları ya da başka sebepler (çok sevildiği için oyuncu kaybetmek istememeleri ya da çok sevileceğini düşündükleri için SB'yi bu kadar ön plana çıkarmaları, kurguyu toparlayamamaları vs) son bölümde sıçmalarına sebep olmuş. Devamı gelirse hakkını veririz. Hakkını vermediğimiz bir seri yok iyi ya da kötü şekilde. Film, dizi izlemek çok egzantirik bir hadise olmadığından da dünya genelinde de hem yapıcı hem yıkıcı eleştirilerle hakkını verirler. Bunun etkileri diziye, yapımcılara yansır.Dizi orada bitse akıllarda yer ederdi. Bu saatten sonra dizinin vahşetten başka sunacağı bir şey kalmadı. The Boys diğer kahraman yapımlarını eleştiren bir eserdi. Son anda insanlar kurtarılmaz, kötü adam son sözünü söyleyene kadar beklemez, son darbe vurulmadan önce duygusallaşılmazdı.
Soldier Boy Butcher'a vuracağı zaman diğerleri yardıma yetişti, Butcher duygusal bir karar verdi, Homelander Maeve'in gözünü 3-4 saniye içinde çıkarabileceksen 10 dakika oyalandı. İlk darbede bayılan Ryan, tam Soldier Boy'un patlamasında uyandı ve Butcher onu korumak için sarıldı. Bunların tartışmamız ile pek alakası yok da, bütün bunların tek bölümde olması iyice tuz biber oluyor.
Başta yazdığımı yine yazayım, The Boys'un artık vahşetten başka sunacağı bir şey kalmadı maalesef. Çünkü bütün bu klişeleri Marvel filmlerinde izleyebiliyoruz.