Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053: Yeni İmparatorlar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 274 67.2%
  • Orta

    Kullanılan: 62 15.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 72 17.6%

  • Kullanılan toplam oy
    408
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gruba yenilmek hiçbir amiralin karizmasını çizmez karizmasını çizecek olan şey şuursuzca ergen gibi tek başına bu gruba dalması olur. Amiral dediğin adamlar soğukkanlıdır fevri hareketlerle saçma sapan kararlar almazlar. Akainu bile almıyor.
Ryokugyu sonradan geldiği için böyle davranıyor olabilir.İlk üçlünün hiçbirinden böyle hareketler görmedik.
 
Büyük ihtimal telefon gelir geri döner. Cp0'ı kurtar denir, kalan bm korsanlarının fişini çeker. Kaido nun ordusu yok oldu, tüm kek de kalanlara da BB çöker bm den kalanlarda bu sayede ortadan kalkar. Toplu temizlik...
 
Kurgusal olarak bunun gerçekleşmeyeceğini düşünen insanları bir kenara koyuyorum, mantığının sesini dinleyen herhangi bir okuyucu ki buna yutubırlar bile dahil Ryo'yu o grubun tokat manyağı yapabileceğini bilir.
Toplu vs olmazsa bu grubu alabilir bence. Önce 9 maraba gelir, sonra Zoro ve Sanji, sonra Kid ve Law gibi. En kötü Luffy'ye kadar yürür.
 
Bence Kaido lavların arasından çıkacak ve amiralle karşılaşacak. Kaido'nun bir şekilde ölümünü de bu süreçte göreceğiz bence.
 
Kid+Law 1 Amiral alıyor.
Sanji, Zoro ve Yamato 1 Amiral alıyor.
Luffy 2 Amiral alıyor.

İttifak kurup, 800 yıllık denizcileri rahatlıkla yok edebilirler.
Aynı mantık terse işlemiyor mu yani? Bazılarına göre 1 amiral 1 yonkou alıyor 3-4 tanesi birleşip bi yonkounun mekanına gittikleri yoktu.Birisi yalandan wanoya gideyim diyor sanki kaidoya bişey yapabilecekmiş gibi.Kaido ve big mom işi bitince bi cesaret gelmiş artistlik yapmaya geliyor.
 
Çok düşünüyorsunuz. Oda bu kadar düşünmemiştir. Aramaki, Sakazuki'nin adamı. Öğrenmesin demiyor mu? Sakazuki öğrenecek gel oğlum bakem abini dinle diyecek. O da dövüşmeden geri dönecek. 1 aylık beklemeden sonra çoğu kişi de Oda'ya küfür edecek. Olay budur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık