Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Katakuri vs. King

Dövüşü kim alır ?


  • Kullanılan toplam oy
    444
Vallahi kral hakiden gelen bir kalite farkı var arada. Katakuri, karakterinin tek rolünün Ana'nın sağ kolu olmak olmadığını, bir birey olduğunu gösteriyor.
Her kral hakisi olan kaliteli olacak diye bir şey yok. Chinjao ve Big Mom örnekleri var önümüzde. Kral hakisi olmayıp ikisinden de kaliteli olan onlarca karakter var.
 
Her kral hakisi olan kaliteli olacak diye bir şey yok. Chinjao ve Big Mom örnekleri var önümüzde. Kral hakisi olmayıp ikisinden de kaliteli olan onlarca karakter var.
Mevzubahis bağlamda aradaki fark kral haki. Katakuri'nin hikâyedeki tek rolü birinin sağ kolu olmak değil. Katakuri gibi kendini asla delmez King mesela, yenilmesi ve düşmanın Kaido'ya gitmesi ihtimalini düşünür. Katakuri ise prensiplerine bağlı, bu konuda gerekirse düşmanı kendi tarafına karşı savunuyor. Kendi iradesi, kendi prensipleri var ve bunlara göre aksiyon alıyor. Hem de doğumundan itibaren Ana'ya biat etmesi ve onu her koşulda koruması için yetiştirilmesine rağmen. Bunun da kral hakisinden geldiği aşikâr. Crocodile gibi başına buyruk, kral hakisi olmayan karakterler de var ama doğumundan itibaren bir tayfanın üyesi olarak yetiştirilmedi o mesela. O yüzden aradaki fark kral haki işte.
 
İnsan sevdiği karaktere verir oyunu muhabbeti olmuş , katakuride zorodaki saldırı gücü mü vardı? Var diyenler muhtemelen devasa boyuttaki saldırılarını düşünüyor veya mızrak sapladığı saldırısını , ancak detaylı bakıldığı zaman kaidoyu kesen saldırı kinge çizik atmıyor. Kingin dibine girsen kendini patlatıyor , fazla yaklaşmak tehlikeli oluyor , he king hızlı ancak hızlandığında defansı düşüyor muhtemelen katakuride bu hızın kaynağını farkeder ancak kingin hızlı olmasına gerek yok zaten. Hızlı olsa da geleceği gördüğü için belki katakuriye yetişemeyecek. Ancak magma kadar sıcak olabilen saldırıları var kingin. Yani king full defans moduna girse , akainu vs katakuri olayına Dönecek vs. H.haki açana kadar zoro ile dalga geçiyordu king. H.haki nin nasıl bir güç olduğunu anlamışızdır heralde. H.haki sayesinde çizik almayan kaidoyu havaya zıplatıyordu luffy.

Katakuride h.haki olması ,kingde olmaması birşey ifade etmiyor. Çünkü ileri kullanımda büyük bir güç haline geliyor h.haki.
Bu gücü kullanmayı da dövüş anında öğrenilecek birşey olması imkansız gibi.
Çünkü bu luffy zaten ryou biliyordu.tek yapması gereken ryou yerine h.haki kaplamaktı.

Zoro da öğrendi gibi oldu çünkü enma sayesinde neyi var neyi yok verdi kılıca.
Yani enma olmasaydı Zoro da yapamazdı muhtemelen.


Katakurinin prensipleri olabilir , onu sevmeniz onu iyi biri yapmaz. Kim bilir neler oldu bu zamana kadar. Sanji yi bile öldürecekti aslında ki sanji masum insanlara vuran biri bile değil.

Çabuk harcandı diye ezik görülüyor king .
Hakta veriyorum katakuriye oy atanlara
Ama ben oyumu King e yatırıyorum.
 
King'in sonda yediği saldırı>>>>Kaido'nun yediği Ashura. Zoro şu an vursa Kaido'ya Ashura ile Oden yarasına benzer yara bırakır.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık