Bi kid'in saldırısiysa bm'yi wano'nun derin topraklarına civiliyo demketir.
Haftaya salı çarşamba'yi iple cekiyorum
![]()
Bölümün sondaki renklendirilen sayfada da mor yapılmış. Bence de bu.Kesin kid bu ya, mor yapıyolar hep elektromanyetik gücünü.
Bi kid'in saldırısiysa bm'yi wano'nun derin topraklarına civiliyo demketir.
Haftaya salı çarşamba'yi iple cekiyorum
![]()
Bölümün sondaki renklendirilen sayfada da mor yapılmış. Bence de bu.Kesin kid bu ya, mor yapıyolar hep elektromanyetik gücünü.
Offf fena döverler Kaido'yu varya. Kaido tam Kid'e dalmış vaziyetteyken Law arkadan gelip uyanışı bir sokar... Anlattırma abi ağzım sulanıyor.Kaido'yu de yenerler yorumları yapılmış, inanılmaz. Kaido'nun hakisi, hızına ve tekniklerine uyum sağlayabilirler mi bakalım. Big Mom'ın arkasından saldırmaya benzemez.
Etkilenmiyor değil. Şok dalgasıyla kemikleri kırılmış. Etkilendiği için Trafalgar'ın teknikleri tehlikeli diyor. Puncture'nin etkisi de gelecek bölümde söylenir.Law ın, BM nin karnıda ki sahnesini ben şu şekilde yorumluyorum;
Neden BM, Law ı tutup fırlatmadı, cevabı ise şu; - Law ın saldırılarının ona ne kadar acı verdiğini bildiğinden ve uzun süredir bu kadar acı hissetmediğinden korkuyor, tamamen dövüş sırasında anlık heyecandan ona vuruyor.
Peki neden Law, BM nin vuruşlardan etkilenmiyor, Dövüşün geldiği aşamada o kadar acıdan bithap halde ki, gerek Kaido dan çatıda yediği darbeler gerek BM den aldığı darbeler olsun artık acıdan yoğulmuş adam darbeleri hisediyor ama acı eşiğinin yükselmesi, anlık adrenalin patlaması ve dövüşün sona yaklatığından kaynaklı hırsından dolayı o saldırıyı bitirene kadar kendini tutuyor.
Offf fena döverler Kaido'yu varya. Kaido tam Kid'e dalmış vaziyetteyken Law arkadan gelip uyanışı bir sokar... Anlattırma abi ağzım sulanıyor.

Law bu darbenin üzerine savaşıyordu hala. Bu arada dövüş aynen dediğim gibi yaşanır, zaten Big Mom'un kaybedeceğine de kimse ihtimal vermiyordu, şimdi de herkes Kaido yenilmez diyor. Yenilirdi abi kaçarı yok. Law ve Kid tüm kozlarını çatıda göstermemiş bile. Dediğim gibi yine Kid tanklarken Law bayağı iş yapardı. Kafada canlandırmak zor değil.Neyse bu bölüm gayet güzel savaş vermiş 2 gencin kalbini kırmaya gerek yok. Big Mom'ı güzel devirdiler![]()
![]()
Yani Kaido'yu iyileştirecek bir meyvesi de yok. Law 2 tane geçen bölüm yaptığı saldırıyı yapsa Kaido zaten biter. Son kozlarını kullanmaya da gerek kalmaz. Birlikte paslaşarak döverler sonra Kaido'yu. :dOfff fena döverler Kaido'yu varya. Kaido tam Kid'e dalmış vaziyetteyken Law arkadan gelip uyanışı bir sokar... Anlattırma abi ağzım sulanıyor.


