Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Trafalgar D. Water Law vs. Eustass Kid

Kim Yener

  • Trafalgar D. Water Law

    Kullanılan: 196 64.1%
  • Eustass Kid

    Kullanılan: 92 30.1%
  • Yenişemezler

    Kullanılan: 18 5.9%

  • Kullanılan toplam oy
    306
Hükümet açısından ikisi devirmiş olacak. Ama okuyucu gözünden nolur kestiremiyorum. Dof konusunda hala tartışma dönüyor. Luffy Dof'u tam gücünde aldı gibi yansıtıldı. BM konusunda da aynısı olursa,seni zor günler bekliyor. İşin büyük kısmını Kid yaptı derler. Ama şu an mantıklı olan, ikisinin beraber alması.
Öyle olursa eğer sitede zaten pek sevilmiyor Law. Ben Kid'e yönelirler diye düşünüyorum. Tam gücünde aldı ama gamma yemiş ve dinlenmemiş bir Doffy'e karşı. Şimdiye kadar Oda beni yanılttı. İnşallah bu şekilde devam eder. Beraber atak sonu insin inecekse. Kid haki ile yürüse bile Luffy gibi kullanmayacağı aşikar. O kadar da uçmaz herhalde bir anda.
 
Law bu mücadeleyi kazanır. Meyve gücü öyle bir yetenek veriyor ki, çok seri hareketler yapmana olanak sağlıyor. Hiç One Piece izlemeyen birine Law vs Doflamingo mücadelesini izlet bir de iyi bir dövüşü varsa Kid'in dövüşünü izlet. Hiç kimse Kid alır demez. Law'ın tek eksiği Haki'sinin çabuk tükeniyor olması. Zoro gibi bol bol antrenman yapsa Haki'sine daha hakim bir hale gelse çok üst seviye biri haline gelebilir. Burada Big Mom karşısında ne var ne yoksa ortaya koyacak ve çok daha güçlü bir seviyeye gelecek.
 
2 yıl öncesi döneme göre Law'ı biraz daha ön plana aldığını düşünüyorum Mangaka'nın. Hem tayfa yanında olması, hem de hikaye ve yetenek olarak daha derli toplu görüntü çiziyor. Kid çoğu kişinin beklediği gibi çıkmadı bu konuda, şuan Law'ın o yetenek ile bu dövüşte daha avantajlı. Sabaody ve sonrası pek çok kişi Kid derdi ama şuan öyle bir şey demek mümkün değil. Hatta Law daha iyi görüntü çiziyor desek yanlış olmaz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık